3Play 3p2 slowmotion replay NewTek voor NDI LMS en VAR sport herhalingen - NewTek Marshall Skaarhoj BirdDog Aja Minrray Kiloview NDI Kiloview

Ga naar de inhoud

SloMotion en Replay

VIZRT NewTek 3Play

Met de beste prijs/performance

Video over IP Workflow

Compatible met NewTek TriCaster

Ook voor uw video productie

VIZRT NewTek 3Play 3P2 het meest complete 4K systeem voor sport productie

3Play 3P2  is de beste en effectieve oplossing voor uw sport slomotion, replay herhalingen en clip finder server.
   •         
   • 3Play® 3P2 is een ongeëvenaarde oplossing voor sportproductie en die connectiviteit en efficiëntie biedt in de hele productieworkflow en voor het eerst in verbluffend 4K.

   • De nieuwe 3Play® 3P2-functies omvatten meer inputs, deelbare afspeellijsten en geautomatiseerd sessiebeheer; waardoor productieteams meer tijd hebben om elk zenuwslopend actiemoment te delen.

   • Gecombineerd met VIZRT  toonaangevende live-productiesystemen en bedieningsoppervlakken, biedt 3Play® 3P2 de meest complete, kosteneffectieve, end-to-end IP-gebaseerde productieworkflow voor live evenementen die ooit beschikbaar is geweest vanuit een enkele leverancier.

            
                                                                        
3p2

Waarom NewTek 3Play 3P2


NewTek 3Play® 3P2 zorgt ervoor dat omroepen en event exploitanten  nooit een invalshoek of onvergetelijk sportmoment missen., met ongeëvenaarde connectiviteit en efficiëntie in de gehele productieworkflow tegen een fractie van de kosten van traditionele replay-systemen. ​

Deze intuïtieve en veelzijdige 10-kanaals replay-oplossing biedt 8 inputs en 2 outputs. Ingangen kunnen elke combinatie zijn van NDI- en SDI-ingangen met gelijktijdige levering van SDI- of NDI-uitgangen. Operators profiteren ook van deelbare afspeellijsten, waardoor 3P2- en NewTek TriCaster®-apparaten kunnen samenwerken.

3P2- en TriCaster-operators kunnen afspeellijsten via het netwerk synchroniseren om een unieke samenwerkingservaring te creëren voor verhoogde snelheid en flexibiliteit in workflows voor sportproductie. De toevoeging van NDI Telestrator als een ingebouwde functie geeft commentatoren de mogelijkheid om elk stuk te illustreren en te analyseren, op het scherm en in realtime met een responsieve, gebruiksvriendelijke toolset.

VIZRT 3Play 3P2 Highlights
2160p60-videoformaat en end-to-end IP-connectiviteit
4 x 1080p60 SDI-ingangen op het chassis voor gemak van hybride SDI- en IP-bronnen
10-kanaals replay-systeem met ondersteuning voor maximaal 8 externe ingangen en 2 uitgangen met 3 multi-viewer-uitgangen
NDI® Telestrator Pro biedt geïntegreerde tweekanaals telestratie vanaf elk compatibel aangesloten apparaat
Gesynchroniseerd continu vastleggen naar QuickTime®-bestanden met volledige resolutie voor onmiddellijke herhaling, live bewerking, postproductie en archivering
Het delen van afspeellijsten maakt samenwerking tussen meerdere productiesystemen van 3Play® en TriCaster mogelijk
Gelijktijdig opnemen en afspelen met de mogelijkheid om alle hoeken tegelijk te bekijken
Bouw afspeellijsten met volledige overgangen, audio, geluidseffecten en stinger-animaties LivePanel ™ add-on om browsergebaseerde gebruikersinterfaces en workflows te bouwen
Intuïtief activabeheer en tagging-systeem voor het invoeren van metagegevens, navigatie, organisatie en het ophalen van inhoud

Krachtige productieautomatisering met aangepaste macro automatisering, platformonafhankelijke workflowintegratie en flexibele besturingsopties
Ondersteuning voor MIDI, GPI, AMP-protocol en nog veel meer.

3p2

.

3play
3play
Multi-Speed Playback
Geïnterpoleerde slow-motion in real time, hyperspeed, of  slo-mo in uitzonderlijke beeld kwaliteit met uitgebreide pre-set pre-set of manuele bediening met standaard HD of SD cameras.
Side-by-Side Playback
Game-clock overlay en picture-in-picture simultaan playback, maken het systeem ook zeer geschikt voor scheidsrechter beoordeling en analisten toepassing.
Multi-Angle Capture
Gebruik elke camera hoek van uw live video bronnen
Schakel live tussen  camera's, opgeslagen clips en samenstellingen
en registreer alles voor live shows of post productie
NDI
live panel
asster management
3p2
replay
Replay herhalingen, Play Review
Gebruik uw 3Play systeem voor controversieel video gebruik met playback in realtime, slow motion of frame bij frame met twee onafhankelijk in te stellen uitgangs kanalen via SDI of NDI video over IP.
Geschikt om verschillende camera hoeken weer te geven terwijl de herhaling loopt ingestart met een animation store en voorzien van video layering
media

Social Media Integratie
Direct live video highlights versturen naar social media als facebook, twitter, youtube inclusief watermerk ,commentaar regels en hastags
server


Muti inzetbare video server
Ingebouwde video server om video content op verschillende manieren te benaderen en te bewerken, edditing, transitions, playlist effecten, settings en presets aan te maken.
macro recorder


Macro automatisering
Uitgebreide macro automatisering om b.v. op eenvolgende sequenties onder een enkele knop te plaatsen en te starten via diverse externe panelen, webkeys en GPI triggers. Dit maakt de workflow makkelijker en met minder bemensing.
slomo panel


3play 3P1 Broadcast Control Paneel
De NewTek slomotion systemen worden gelevrd met een Broadcast Control Paneel met jog-shuttle en T-Bar en broadcast console buttons
Combineer de 3play  met een VIZRT NewTek TriCaster regie systeem voor de ultieme combinatie
VIZRT NewTek TriCaster is voorzien van alle functies die u van een All-in-One video productie systeem mag verwachten o.a. 4ch multitrack recording inclusief clean feed, meer recording via NDI recording of neem op via de gratis NDI monitor.
4M/E mix effects  Keying, DSK,  dubbele video instart met geen lengte beperking, graphics en audio speler, geanimeerde frame buffers, sloMotion  enz.enz.

Afhankelijk van het type TriCaster heeft de TriCaster Sype TX channels ingebouwd, externe  Skype clients die vanaf dat moment inbellen lopen dan ook mee in het speciale Microsoft wereldwijde Skype TX netwerk wat resulteert in betere video/audio kwaliteit en minder vertraging (latency) ideaal voor gesprekken en interrupties bij live uitzendingen.
TriCaster systemen zijn volledig te automatiseren met de ingebouwde macro recorder, zo maakt u makkelijk opvolgende sequencies onder een enkele knop, inclusief aansturing van PTZ camera's.
Uiteraard kunt u naast een NDI over IP workflow ook nog steeds met 3G SDI of HDMI camera's werken met NDI encoders van NewTek, BirdDog, Magewell, Kiloview, gebruiken en maak er zo een 16bits NDI IP video stream van.

Neem contact met ons op voor verdere informatie of voor het bijwonen van een TC1 demonstratie inclusief NDI toepassingen, PTZ bestuurbare camera's en 3D virtuele set gebruik in onze chomakey studio.

Kijk op de product pagina's voor verdere info.Merk en Trade namen voorbehouden aan de respectievelijke eigenaren
Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw
Levering na acceptatie schriftelijke bevestiging en leveringsvoorwaarden
Lines Broadcast B.V.
Wanraaij 4
6673 DN Andelst
Tel: 0488-421528
Email via contactpagina

Lines Broadcast BV
Wanraaij 4
6673 DN Andelst
Tel: 0488-421528
Email via contact pagina
Terug naar de inhoud