AVmeda Playout - NewTek TriCaster Marshall multicamera eindregie on line video

Distributie professionele video producten"
"Turnkey" Video (chromakey) live studio bouw
Regie systemen voor live opname en TVstation
NDI Video over IP toepassingen
Media consultancy, trainingen en workflow ondersteuning
Menu
Lines Broadcast
Ga naar de inhoud
Marsis AVMeda

Geautomatiseerde Playout 4K /HD/SD/IP en Web Playout

playout scheduler webplayout
Playout Automatisering in standalone of server client versies inclusief webplaylist control.
Multichannel inclusief streaming mogelijkheden en eenvoudig te bedienen user interface voor monitoring en managing
Volledige controle en monitoring over IP
Controle en monitoring via webclient en drag and drop content technology. De webclient kan restricties invoeren voor verschillende levels of operating gebruik, hierdoor is het mogelijk om een enkele server te gebruiken voor verschillende gebruikers, iedere gebruiker heeft dan zijn eigen content en playlijst.

Ontworpen voor Multi Playout toepassingen, waarbij management, controle, maintenance vanaf een enkel punt kant plaatsviden of vanaf elke plaout channel client.
web playout tv
webstreaming playout serverMedia Explorer
Makkelijk te gebruiken drag en drop media explorer  interface voor content beheer, het systeem is ontworpen voor 24/7/365 geautomatiseerde file playback.
In de media explorer worden de media files geanalyseerd en de media kan vooraf eventueel bewerkt worden in de media trimmer, de media wordt opgeslagen in een database en is zodoende beschikbaar voor elke client
Playlist settings
Met de playlist tabs is het makkelijk om de verschillende playlijsten voor de dagelijkse , komende , normale en sub playlijsten te beheren.
De op XML gebaseerde playlijsten maakt 3rd party integratie toepasbaar voor o.a. traffics systemen en EPG data.
Aanpassingen kunnen gemaakt worden in de achtergrond door gebruik van watch folders. De playlist manager checkt eerst of de media aanwezig is in de destination folder om b.v. dubbele kopie├źn te voorkomen. Verschillende functies zijn direct zichtbaar als start tijd, lengte clip, en clip locatie.
ook is de cue mode instelbaar met first frame of laatste frame pauze optie. Separate video en audio files kunnen uitgespeeld worden in dezelfde playlist.
scheduler playlist  webplayout
webplayout live insertLive Ingangen SDI / IP / NDI IP
In de playout kunnen live events ge├»ntegreerd worden via SDI HD/SD, IP , NDI IP en WebRTC voor live events.  De multi ingangs- mogelijkheden elimineert het gebruik van video routers.
In de geautomatiseerde playout software kunnen live events ingevoerd worden in verschillende soorten van uitvoering en lengte of ondergebracht worden onder een hotkey knop. In de user interface kan een live event als preview gezien worden voor dat het actueel in de uitzending gebracht wordt.
Inclusief webstreaming
De playout automatisering heeft een ingebouwde streaming encoder, hier kunnen ook aparte streaming licenties aan toegevoegd worden om gelijktijdig naar meerdere bestemmingen te streamen b.v. als RTMP naar een web server en UDP voor een een IP multiviewer.
U kunt direct streamen naar de meeste CDN providers als YouTube, Ustream, Akamai e.a. U kunt ook naar uw eigen Wowza of Abobe Media Server
voor distributie toepassingen. De streaming output kan ook gebruikt worden voor interne streaming toepassingen of voor remote playout.
webplayout video automatisering
Terug naar de inhoud