Axis NDI HX Plugin NDI camera camstreamer - NewTek Marshall Skaarhoj BirdDog Aja Minrray Kiloview NDI Kiloview

Ga naar de inhoud

AXIS NDI|HX licentie

AXIS Communications


NDI HX Plugin for AXIS Cameras

Een zweedse onderneming en onderdeel van de Canon Group.

Producent van A-Klasse camera systemen voor o.a. Beveiliging, Military, Educatie, Luchtvaart, Industrie met een zeer uitgebreid programma van Dome camera's, Box Camera's, PTZ camera's, On-Board camera's, Modulaire camera's enz.
Voor de Axis camera serie uitgevoerd met Artpec 6/7/9 processoren is nu ook een NewTek NDI|HX licentie beschikbaar, deze camera's kunnen met deze plug-in licentie gebruik maken van video over IP NDI.

NewTek NDI (Netwerk Device Interface )maakt video over IP voor u een realiteit.

NDI een uitvinding van NewTek (onderdeel van VIZRT) heeft sinds de introductie in 2015 een revolutie in werking gebracht in het implementeren, verwerken en distribueren van video IP over standaard ethernet netwerken.

NDI is door Newtek als een rechtenvrije licentie beschikbaar gesteld aan de video industrie wat resulteerde dat meer dan 400 fabrikanten/leveranciers hardware/software apllicaties die gebruikt kunnen worden in een NDI IP netwerk omgeving.

NDI maakt gebruik van inteligente  software, computers en netwerken om het maken en delen van video's toegankelijk en leuk te maken voor miljoenen mensen, wat bijdraagt aan de door software gedefinieerde revolutie in visuele verhalen.

NDI maakt video een standaard onderdeel van elk computernetwerk, van gangbare IT-implementaties tot mobiele omgevingen en heeft de video workflow veranderd, waardoor iedereen toegang heeft tot gebruiksvriendelijke video van hoge kwaliteit met de apparatuur die ze vandaag hebben.        
                   
NDI maakt bidirectionele video en audio via IP mogelijk. Video over IP-workflows te marginaliseren  door simpelweg SDI-bekabeling te vervangen door Ethernet-infrastructuren.vervang enkel een punt naar punt SDI ?HDMI distributie door video over IP met NDI.

NDI-workflows maken multidirectionele, tweerichtingssignaaloverdracht via IP, naar en / of vanaf elk NDI-apparaat in uw netwerk mogelijk. Dit betekent dat uw switcher tegelijkertijd meerdere invoer- en uitvoersignalen naar het netwerk kan sturen voor transport naar meerdere NDI-bestemmingen, en de invoer- en uitvoersignalen van elk ander NDI-apparaat via het netwerk kan ontvangen voor gebruik als bronnen.

NDI maximaliseert de coderingsprestaties en efficiëntie.Andere  compressietechnologieën  kan meer dan 50% van de CPU-verwerkingskracht verbruiken voor een enkele videostream. De codec van NewTek NDI maakt IP-transport mogelijk dat zo snel en zo efficiënt is, dat een enkele kern van een moderne CPU-processor meerdere gelijktijdige, hoogwaardige videostreams  via IP kan verwerken met minder overhead.  En NDI kan meer dan 10x video verwerken dan andere distributie methoden en dit over een standaard 1Gb netwerk.

NDI verbindt elk compatible NDI apparaat met elkaar dat zichtbaar is op het netwerk. Network Device Interface-technologie zorgt ervoor dat elk ingeschakeld apparaat,  zichtbaar en beschikbaar is als bron en / of bestemming voor video over IP. NDI is ook beschikbaar als een royaltyvrije Software Development Kit voor ontwikkelaars  die het in hun producten en workflows wil implementeren.


NDI HX Licentie voor AXIS camera's


Geschikt voor Axis camera's met Artpec 6/7/9 processors  kijk bij camstreamer naar de compatible camera's


Axis
axis
    NDI Video Over IP voor AXIS Camera's
marsmeercamera
Axis camera en/of losse NDI|HX licenties via ons leverbaar

Neem contact met ons op voor een  op maat gemaakte prijsopgave

Merk en Trade namen voorbehouden aan de respectievelijke eigenaren
Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw
Levering na acceptatie schriftelijke bevestiging en leveringsvoorwaarden
Lines Broadcast B.V.
Wanraaij 4
6673 DN Andelst
Tel: 0488-421528
Email via contactpagina

Lines Broadcast BV
Wanraaij 4
6673 DN Andelst
Tel: 0488-421528
Email via contact pagina
Terug naar de inhoud