NewTek CapureCast NDI multi room recorder en live streaming studio - NewTek Marshall Skaarhoj BirdDog Aja Minrray Kiloview NDI Kiloview

Ga naar de inhoud

CaptureCast multi-room recording

Uw eigen streaming studio vanaf elke lokatie
Zet uw eigen compacte broadcast-streamingstudio op met videostreaming en/of hoge resolutie opname  met , low-latency NDI- en NDI|HX-netwerk IP video verbindingen met CaptureCast NDI van NewTek.
CaptureCast beschikt over een 10G LAN-verbinding die tot zes NDI|HX- of acht NDI-videostreams met een resolutie tot 1080p60 doorstuurt naar meerdere sites zoals Vimeo, YouTube, Kaltura en meer. Het is geschikt voor gebruik in onderwijs-, overheids-, opleidings- en bedrijfsomgevingen met LMS- of CMS-platforms die live streamen op afstand naar meerdere bestemmingen vereisen.

CaptureCast NDI is eenvoudig in te stellen en stelt u in staat deze te bedienen en te configureren via een intuïtieve web browser interface.
Extra functies zijn onder meer slimme netwerkworkflows, het opnemen van metadata, planning en automatisering en realtime monitoring.
U kunt uw uitzending ook opnemen met de interne schijf van 2 TB of door gebruik te maken van op NDI gebaseerde opnametoepassingen.
Opnemen en streamen Camera, scherm of document: CaptureCast registreert en streamt tegelijkertijd meerdere bronnen in elke kamer, en schakelt automatisch met één druk op de knop tussen verschillende instellingen voor elke sessie.


U heeft b.v. een leslokaal en meerdere NDI bronnen, b.v. een NDI PTZ camera, slides of graphics vanuit uw laptop, whiteboard etc.
Combineer al die NDI bronnen via de webbrowser van CaptureCast , maak uw eigen schermcompositie en begin uw live streaming, neem het op voor latere uitzending of als video on demand bijdrage.

Gebouwd om een ​​enkele sessie op te nemen of ingesteld op een semester lang tijdschema, CaptureCast werkt gewoon.
Elke opname is verrijkt met metadata, zodat leerlingen onmiddellijk toegang hebben tot inhoud en zoeken met trefwoorden, zodat ze direct naar de inhoud kunnen springen die ze willen, en wanneer ze die willen.
Delen en deelnemen CaptureCast publiceert tegelijkertijd naar live platforms, waardoor de allerbelangrijkste  content voor leerlingen wereldwijd beschikbaar komt.
NewTek Technologie die u meer  tijd geeft voor de inhoud,  CaptureCast is bijna 'self-drives' en bouwt slimme workflows voor u, die, in combinatie met een flexibele planning en agenda  tool, het vastleggen van lezingen of presentaties automatiseert, waardoor de verteller, presentator of docent zich 100% op de inhoud kan concentreren.

CaptureCast wordt mogelijk gemaakt door NDI Dankzij ingebouwde NewTek NDI (de meest populaire IP-Video-technologie) kan CaptureCast draadloos verbinding maken met smartphones en tablets, waardoor ze naast PTZ's en andere opnameapparaten of mediabronnen ook camerasystemen worden. Een documentcamera of een close-up van een item nodig voor een demonstratie? NDI maakt het makkelijk om meerdere bronnen te gebruiken.
Geavanceerde functies die uitzonderlijke ervaringen bieden CaptureCast zit boordevol baanbrekende technologie en is een multi-input, multi-room opname- en livestreamingoplossing die is ontworpen om video communicatie  naar externe, hybride en on-demand scenario's te brengen in een groot aantal toepassingen in onderwijs opleidingen, maar ook voor b.v. trainingen, presentaties, vergaderingen voor  bedrijven en overheden.

Uw kijker heeft altijd de beste plaats in de klas: neem tot zes NDI|HX-ingangen of acht NDI-ingangen tegelijkertijd op om elk leermoment in high definition tot (1080p60) vast te leggen.

Laat de docent of presentator zich concentreren op waar ze het beste in zijn en laat CaptureCast de video productie doen o.a. door de  ingebouwde evenementenkalender om de start- en stoptijd van elke lezing te automatiseren voor een volledig hands-off bediening.
CaptureCast multi room recording
Multi input recording technology via NDI video over IP , verbindt remote kantoren, training ruimtes, klaslokalen, collegezalen en maak interactie met allerlei vormen van content live of on-demand. Voor o.a. remote leren, studenten zelfstudie, E-learning.
capturecast
capturecast

NewTek CaptureCast

NewTek is de uitvinder van NDI (Network Device Interface )  een revolutie om video over IP te gebruiken en nu wereldwijd  gebruikt voor allerlei video applicaties

"Video is embedded in  every area of society and in today’s world anyone can get on camera and  connect to an audience. Micro-broadcasting has become a ‘must have’ in  education to meet the growing need of servicing distance learners, and  outfitting rooms for flex/hybrid instructions to deliver an enhanced  experience for remote students."
William Waters, Head of Product Management, NewTek

CaptureCast is de eerste oplossing op de markt die volledig het potentieel van NDI® benut door camera-apps op mobiele apparaten, software-screenshots en duizenden compatibele apparaten zoals PTZ-camera's met elkaar te verbinden. Met behulp van NDI biedt CaptureCast ook een directe verbinding met videocommunicatietoepassingen, waaronder Microsoft® Teams en Zoom.

Het op IP gebaseerde systeem voor het vastleggen en micro-uitzenden van o.a. colleges zal docenten in elke kamer op de campus verbinden met hun studenten die overal ter wereld kunnen afstemmen - mogelijk gemaakt door NDI®, de wereldwijd gestandaardiseerde video-over-IP-technologie. CaptureCast is eenvoudig te implementeren en volledig autonoom en vereist geen toegewijde operator, waardoor docenten meer tijd, aandacht en energie voor hun leerlingen hebben.

Met name de educatie wordt uitgedaagd om hoogwaardige, impactvolle video's te leveren om leerlingen op afstand betrokken te houden en om toegankelijk lesmateriaal te bieden en de middelen om gemiste sessies indien nodig opnieuw af te spelen.
Met CaptureCast hebben leerlingen op afstand toegang tot inhoud in realtime en kunnen ze on-demand opnieuw bekijken en beoordelen.  De innovatieve automatisering binnen CaptureCast neemt alle live-apparaten op, zoals camera's, microfoons, tablets, documentcamera's en bijna elk digitaal leerapparaat met HD-video-uitgang, waardoor leerlingen op afstand dynamischer met video-inhoud kunnen omgaan.

Bovendien neemt CaptureCast elke live-opname op en kopieert deze onmiddellijk over onderwijs- en streamingplatforms om leerlingen op afstand in staat te stellen te schakelen tussen gezichtspunten, camera's of schermen om hun leerervaring volledig te personaliseren en eigen controle over hun content te krijgen.

Alle studies  van studenten zijn uniek en video moet worden samengesteld rond unieke leerbehoeften. CaptureCast zorgt ervoor dat elke afzonderlijke sessie wordt verrijkt met metadata; trefwoorden taggen, gegevens uit dia's halen en gesproken woord dat beschikbaar wordt gesteld aan leerlingen om beter toegang te krijgen tot de inhoud en direct naar datgene te gaan waarnaar ze op zoek zijn.

Elke leraar, cursus en klaslokaal kan verschillende problemen hebben met het doorlopend opnemen en livestreamen in de klas. Om deze uitdaging op te lossen, automatiseert CaptureCast het hele proces voor het verrijken van recordstreams. Het schakelt tussen verschillende opstellingen voor een bepaalde klas, naar een voorgeprogrammeerd schema of tijdschema, en wijst de vastgelegde inhoud op intelligente wijze toe aan gemeenschappelijke leer- of inhoudbeheersystemen - allemaal zonder enige input van het onderwijs of IT-personeel. Elke opstelling kan worden aangepast aan elke stijl van lezing, spreker of voor totaal uitzonderlijke en out-of-the-box leerervaringen.

En niet alleen bruikbaar voor educatie maar ook zeer toepasbaar in het bedrijfsleven.
capturecast

CaptureCast  een nieuwe norm in multiroom recording

Standaard uitgevoerd met een web-browser user interface, maar is ook uitbreidbaar met een gecentraliseerd management systeem om in realtime alle in het netwerk aanwezige CaptureCast systemen live te kunnen monitoren

Monitor en Manage aangesloten CaptureCast systemen.
Met Command Center kunt u elke afzonderlijke eenheid in uw netwerk op één centrale plaats configureren, bewaken en besturen - ongeacht welke CaptureCast-recorder.

Real-Time audio en visuele feedback
Check en controleer elke video- en audio-ingang op elke CaptureCAst  in uw netwerk. Zie in één oogopslag welke recorders offline zijn, welke updates nodig hebben en welke op b.v. hun input een connecties moet worden gecontroleerd.

Higeh level scheduling en agenda beheer
Bekijk het schema voor elke CaptureCast in uw netwerk in een eenvoudig te begrijpen tijdlijnweergave. Bekijk welke opnames gaande zijn, welke succesvol zijn afgerond en los eventuele storingen snel op.

capturecast
capturecast
NDI capturecast
Merk en Trade namen voorbehouden aan de respectievelijke eigenaren
Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw
Levering na acceptatie schriftelijke bevestiging en leveringsvoorwaarden
Lines Broadcast B.V.
Wanraaij 4
6673 DN Andelst
Tel: 0488-421528
Email via contactpagina

Lines Broadcast BV
Wanraaij 4
6673 DN Andelst
Tel: 0488-421528
Email via contact pagina
Terug naar de inhoud