Kiloview LinkDeck NDI video switcher - NewTek Marshall Skaarhoj BirdDog Aja Minrray Kiloview NDI Kiloview

Ga naar de inhoud

NDI voor uw video over IP workflow

Kiloview Link Deck


Kiloview, opgericht in 2011, is een professionele leverancier van op IP gebaseerde videotransmissie, met producten op het gebied van videocodering, decodering, conversie, IP-gebaseerde video-switching en streaming, inclusief SDI/HDMI (HD of 4K UHD) naar IP via H.264/H.265/NDI via Ethernet, wifi of 4G-LTE bonding/5G-LTE, enz.

Kiloview Link Deck

Kiloview LinkDeck Series is een modulaire product set om alle Kiloview hardware en software centraal te koppelen en aan te sturen. LinkDeck is gebaseerd op RTC technologie waarmee u kunt doen wat u wilt. Zowel het presenteren van real-time hoge kwaliteit content op Panel Deck en het aanpassen van gebruikersinstellingen & weergave, LinkDeck helpt bij het beheren van het hele Kiloview ecosysteem inclusief NDI ONAIR / NDI CORE / KIS / NDI RECORDER / NDI Encoder / NDI Decoder / Multiview / KiloLink Server.

Door het ontwikkelen van een 3rd-party plug-in op basis van Python maakt Linkdeck zelfs interactie mogelijk met systemen als TriCaster en vMix.


kiloview
kiloview
Kiloview Panel deck is voorzien van een 10.1" toch screen en een meer kleuren Bi-Color keyboard.
Het panel deck is het hart van het Kiloview modulaire LinkDeck systeem en hiermee kun je elk Kiloview product in de keten benaderen en configureren.
Paneldeck is voorzien van Netvoeding en een PoE Power Over Ethernet voorziening voor  andere aan gekoppelde Panel Deck's.
Ingebouwde CPU, scherm resolutie 1900x1200 , Aparte HDMI uitgang , 24key buttons Bi-Color , USB C2 poort , RJ45 PoE
kiloview
Met Kiloview Takedeck onderdeel van het modulaire LinkDeck systeem maak je het schakelen van video streams makkelijker o.a. met de T-BAR en configureerbare broadcast buttons voor verschillende functies
kiloviewMet Kiloview PTZdeck  onderdeel van het modulaire LinkDeck systeem heb je een PTZpro controller om PTZ camera's aan te sturen
kiloviewKiloview zoomdeck onderdeel van linkdeck heb je in combinatie met de PTZcontroller een mooie zoom rocker voor gebruik met o.a. PTZ camera's, ook zijn er 11 zelf te configureren buttons beschikbaar.
kiloview


Kiloview KISdeck  te gebruiken als onderdeel van het modulaire LinkDeck maar is ook standalone als intercom of als uitgebreid tafel microfoon te gebruiken.
Ingebouwde versterker en speaker, meerdere audio ingangen, Goosneck microfoon PoE Power over Ethernet uitstekend te combineren met een Kiloview NDI encoder op de camera om deze ook als intercom te gebruiken.
Microfoon, Hoofdtelefoon, line ingang, USB-C , RJ45 PoE aansluitingen.
kiloview
Merk en Trade namen voorbehouden aan de respectievelijke eigenaren
Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw
Levering na acceptatie schriftelijke bevestiging en leveringsvoorwaarden
Lines Broadcast B.V.
Wanraaij 4
6673 DN Andelst
Tel: 0488-421528
Email via contactpagina

Lines Broadcast BV
Wanraaij 4
6673 DN Andelst
Tel: 0488-421528
Email via contact pagina
Terug naar de inhoud