LiveExpert NDI NewBlue live media server NewsCaster - NewTek Marshall Skaarhoj BirdDog Aja Minrray Kiloview NDI Kiloview

Ga naar de inhoud

LiveExpert opties voor NDI IP

LiveExpert  NDI opties

3DStorm is één van de oudste partners van NewTek en levert een reeks van producten die toegevoegd kunnen worden rondom een regiesysteem van de NewTek TriCaster.

Met producten als: Live CG Broadcast, LiveCG Footbal, Live Media Server/NDI, LightTally box,  Delta Stadium, en NewsCaster
liveexpert
LiveCG Broadcast
LiveCG Broadcast is een stand-alone 1HE werkstation  dat de mogelijkheid biedt om alle afbeeldingen weer te geven die nodig zijn voor een hoogwaardige professionele televisieproductie, inclusief vaste en geanimeerde titels en logo's, crawl of roll tickers, klokken, countdown, dynamische gegevens en bitmapsequenties. Bovendien kan LiveCG Broadcast met behulp van de Social Hub-softwaremodule worden verbonden met de meeste sociale netwerken zoals Facebook, Twitter, Instagram en nog veel meer om berichten vanuit social media via een moderator live en in uw vormgeving in de uitzending te brengen.
LiveCG Broadcast is geschikt voor NDI als key signaal inclusief transparancy.
liveexpert media server
            
                                                  

LiveMedia Server                                                          
LiveMedia Server is een veelzijdige oplossing voor het opnemen en uitzenden van videoclips. Het is vooral geschikt bij live events en biedt operators een grote flexibiliteit om op het laatste moment clips te importeren en aan te passen, bestanden direct op te nemen en af te spelen, native ondersteuning en mix van een groot aantal codecs, formaten en resoluties.
Geschikt voor NDI in en uit, en remote bedienbaar vanuit de NewTek TriCaster.
LiveMediaserver heeft twee onafhankelijke kanalen die als player of recorder gebruikt kunnen worden en voorzien van twee animatie graphics als overlay welke in een playlist kunnen mee lopen.
Ingebouwde playlist editor, SloMotion mogelijkheid en externe besturing over IP
                                                               
liveexpert newscaster
liveexpert newscaster
NewsCaster                                                        
NewsCaster is een Newsroom Automation-product dat Broadcast Newsroom-computersystemen integreert met de TriCaster-productlijn. De TriCaster-operator hoeft de show niet langer handmatig in te stellen en tijd verliezen om  aanpassingen te maken terwijl ze in de ether zijn.
Playout-sequencing wordt allemaal gedaan onder controle van het Newsroom-computersysteem. Hele shows worden geüpload en vervolgens worden updates automatisch toegepast, zonder hulp van de TriCaster-operator. NewsCaster verbindt uw Newsroom-computersysteem met de TriCaster door de TriCaster DDR, Text, GFX en Sound MediaBins actief te koppelen aan een NRCS Rundown.
                                                               
liveexpert delta stadium
DELTA-Stadium                                        
DELTA-Stadium is een complete oplossing voor de live uitzending van video's en afbeeldingen van een sportevenement: animaties en presentaties voorafgaand aan de wedstrijd, trailers, klokken, geanimeerde partituren, statistiekenbeheer, illustraties van actiespellen en arbitragebeslissingen.
Hiermee kunnen de displays op grote schermen, en lichtevenementen worden gesynchroniseerd.
Met de op tijdlijn gebaseerde grafische editor kunt u een aangepaste afbeelding maken die automatisch vanuit de database wordt ingevoerd. Intuïtief en compleet, het maakt het mogelijk om teksten, logo's, titels, videoclips op verschillende transparante lagen te integreren
Geschikt voor een NDI connectie , wordt geleverd inclusief 2HE Werkstation. Als optie kan DELTA-Stadium communiceren met lichtcontrollers en pyrotechnische effectgeneratoren om speciale effecten te activeren die perfect zijn gesynchroniseerd met de animaties die worden weergegeven op stadium schermen. Hiervoor zorgt de grafische editor van DELTA-Stadium voor een nauwkeurige positionering van MIDI-events op de tijdlijn van elke animatie. Bij het spelen van deze animaties stuurt DELTA-Stadium automatisch de commando's naar de controllers die zijn aangesloten via een MIDI-link.

                                                               
NewBlue
NewBlue 2 Titler Fusion 2 live for Broadcast
Aanmaak van ongelimiteerde layers en live animatie graphics in real time en eventueel gekoppeld aan data informatie als spreadsheets. U kunt eenvoudig aangepaste bewegende beelden maken met behulp van de ingebouwde Title Designer. Titler Live 4 Broadcast wordt geleverd met een full motion-editor, honderden ingebouwde sjablonen en kan zelfs uw bestaande afbeeldingen en Adobe-graphics importeren. U kunt uw bibliotheek met ontwerpen snel uitbreiden met onze steeds groter wordende collectie titel ontwerpsjabloon collecties.
.Fusion 2 leverbaar als turnkey systeem inclusief hardware in NDI en SDI uitvoering
Levering van het complete LiveExpert programma

Wij kunnen u het complete LiveExpert programma leveren eventueel in combinatie met NDI video over IP toepassingen en gecombineert met de NewTek TriCaster regie systeem.

Neem hierover vrijblijvend contact met ons op.
Merk en Trade namen voorbehouden aan de respectievelijke eigenaren
Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw
Levering na acceptatie schriftelijke bevestiging en leveringsvoorwaarden
Lines Broadcast B.V.
Wanraaij 4
6673 DN Andelst
Tel: 0488-421528
Email via contactpagina

Lines Broadcast BV
Wanraaij 4
6673 DN Andelst
Tel: 0488-421528
Email via contact pagina
Terug naar de inhoud