Livepanel Newtek NDI videoproductie videoclip maken bedrijfsfilm video registratie - NewTek Marshall Skaarhoj BirdDog Aja Minrray Kiloview NDI Kiloview

Ga naar de inhoud

Live Panel remote bediening

NewTek Live Panel

Bedien de NewTek TriCaster TC en IP series via een browser op een tablet, PC of laptop met Live Panel
Een moderne toevoeging voor uw live produktie en video over IP workflow

NewTek Live Panel Remote

Bedien de NewTek TriCaster met een browser remote paneel vanaf elke werkplek in uw browser, voor simpel gebruik of juist wat ingewikkelder gebruik en configureer eventueel aparte bediening posities. Hierdoor modern produceren in een IP workflow.

Een nieuwe remote plek creĆ«ren,  open een browser op uw laptop, desktop, tablet of smart phone en kies een op maat gemaakte user interface.
livepanel

TriCaster is produceren in een professioneel TV format

Maak uw eigen bedieningspaneel en voeg knoppen en schermen toe in uw eigen layout.
Om sport uitslagen en scores bij te houden zijn er al diverse templates beschikbaar voor diverse sporten als Voetbal, Handbal, Basketbal enz. U kunt b.v. de standen makkelijk bijhouden op uw smart phone, en de scoreboards uitslagen worden dan in uw vormgeving weergegeven op de TriCaster.
ook de gebruiken als een media clip speler en voor het toevoegen van social media berichten in uw live uitzending.

Er kunnen meerdere livepanels tegelijkertijd gebruikt worden tijdens een sessie waardoor b.v. meerdere operators verschillende taken kunnen uitvoeren

TriCaster multi inzetbaar

Het Tricaster systeem is multi inzetbaar en geschikt voor alle soorten van video produceren, voor het opnemen of live streamen van uw event, congres, webinar, seminar,  zaalvoorstelling, sportregistratie maar ook voor video studio opname , tafelgesprekken, videoclips, educatie, kennisclips, product presentatie, e-learning, video marketing met of zonder 3D virtuele set of een combinatie van beide, waarmee u een traditionele decor samensteld, met chromakey wanden voor afspelen van video.
In de 3D chromakey sets beweegt u de camera's virtueel gecombineerd met augmented reality, en een groot voordeel van virtuele sets is dat u in de ochtend uw videojournaal opneemt en in de middag uw sportshow alles in dezefde ruimte maar met een compleet andere uitstraling.

NewTek de mogelijkheden zijn ongekend

Buiten de zeer uitgebreide standaard mogelijkheden kunt u ook nog kiezen voor een Premium Acces abonnement waarbij nog meer opties worden aangeboden en toegevoegd worden bij uitkomen, nu met functies als Live story creater  een uniek prompter (autocue) toevoeging waarbij u een automatisering script kunt toevoegen zodanig dat indien de rgele op een bepaald punt komt er b.v. van camera gewisseld wordt, een graphics in beeld kmt , een video gestrat wordt bedenk het maar zonder dat er fysiek iemand iets bediend.

Live Graphics waarbij u Adobe after effects titels, motion graphics en looping effects direct live importeerd in de TriCaster. Live panel waarmee u uw eigen bedienings console  maakt in uw browser van PC/Laptop/tablet.  Met NDI KVM  kunt u uw TriCaster op elke werkplek bedienen die op het NDI netwerk is aangesloten. En nog veel meer functies als ongelimiteerde NDI recording, Pro Audio I/O. Gebruik non standaard Aspect ratios en framerates om 9:16 beelden of vierkant video te maken.
Merk en Trade namen voorbehouden aan de respectievelijke eigenaren
Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw
Levering na acceptatie schriftelijke bevestiging en leveringsvoorwaarden
Lines Broadcast B.V.
Wanraaij 4
6673 DN Andelst
Tel: 0488-421528
Email via contactpagina

Lines Broadcast BV
Wanraaij 4
6673 DN Andelst
Tel: 0488-421528
Email via contact pagina
Terug naar de inhoud