MagicSoft NDI Playout Recorder, streamer cleaner CG - NewTek Marshall Skaarhoj BirdDog Aja Minrray Kiloview NDI Kiloview

Ga naar de inhoud
magicsoft

MagicSoft

NDI Video Playout

NDI Recorder

NDI CG Graphics

Te combineren

Met NewTek TriCaster

MagicSoft Professional NDI Video Software

MagicSoft Recorder
MagicSoft Recorder is een opnametoepassing die is ontworpen voor de uitzend- en postproductie gebruik. Het is met name handig voor opname met meerdere camera's en conformiteitsopname omdat het tot 8 verschillende video-ingangen ondersteunt en elke ingang 2 gelijktijdige opnames kan ondersteunen (dat kan SD / HD / 4K zijn).

MagicSoft  CG
MagicSoft CG is een Broadcast applicatie die wordt gebruikt om eenvoudig een verscheidenheid aan verschillende grafische projecten te maken, weer te geven en te besturen, waaronder Lower-Thirds, Tickers, Logo's, Crawls, Clock en Rolls - in wezen alle afbeeldingen die nodig zijn voor het dagelijks bedienen van een tv-station. Alle SD-, HD- en 4K-videomodi worden ondersteund voor uitzendkwaliteit in een 3D-werkomgeving GPU-gebaseerde rendering waarmee u meerdere projecten tegelijkertijd kunt beheren. Het ondersteunt GPI-, RSS- en Twitter-feeds, scripting en TCP / IP-opdrachten.

MagicSoft  Playout
                       
Magicsoft Playout is een Broadcast applicatie met een client-serverarchitectuur. Het is geschikt voor 24/7 weergave om te worden gebruikt door films, muziek- en nieuwskanalen, als zijnde uw eigen lineare TV station, waardoor commercials kunnen worden ingevoegd en waarmee kan worden geschakeld tussen meerdere live video bronnen. De interne video-engine zal automatisch het video formaat wijzigen, de beeldverhouding aanpassen en de mediabestanden en de live-ingangen transcoderen om overeen te komen met de uitvoerresoluties (ondersteunt SD / HD / 4K-uitvoer).

MagicSoft Streamer
MagicSoft Streamer is een applicatie voor live IP-streaming die is ontworpen voor distributie en streaming  die voldoet aan de eisen van professionele IP-uitzendingen. Het ondersteunt maximaal 4 video-ingangen met Decklink-, Intensity-, AJA- of Corvid-kaarten. De ondersteunde compressie is MPEG2 en H264 en de IP-uitvoer kan UDP, RTP of RTMP zijn (voor webdistributie met behulp van Wowza, YouTube, FaceBook, Twitch enz.). Bij het streamen van UDP of RTP kunnen de streams worden vastgelegd met speciale hardware (Tandberg TT1260 / RX1290, Ericsson RX8200, Amino A140 enz.) Of door MagicSoft ontvangersoftware te gebruiken die kan decoderen en uitvoeren naar een Decklink- of Intensity-kaart.

MagicSoft Cleaner
Magicsoft Cleaner is een uitgebreide tool om ervoor te zorgen dat de inhoud en de technische kenmerken van de video- en audiosignalen geschikt zijn voor uitzending. Magicsoft Cleaner helpt bij het voorkomen van het uitzenden van ongewenste inhoud, zoals naaktbeelden  of onfatsoenlijk taalgebruik en biedt extra opties voor videolegalisatie, kleurcorrectie, logo-invoeging, previews van veilige gebieden en audiobewaking. Het werkt voor SD- of HD-opstellingen door de video te verwerken op 10 bit en tot 16 audiokanalen.

Kies alleen voor het beste

MagicSoft producten kunnen een aanvulling zijn op uw NDI video over IP workflow b.v. in samewerking met een NewTek TriCsster multicamera regie systeem voor realtime produceren van video content. Maar ook voor het realiseren van uw video payout systeem met NDI koppelingen voor uw lokale TV station, Internet TV of uw business TV.

  

PlayOut Software NDI compatible
MagicSoft Playout-software is ontworpen als een intu├»tieve en krachtige multi- formaat playout-oplossing voor professionele omgevingen zoals uitzend stations en productiestudio's. Ondersteunining voor 4 inputs en vier outputs speel b.v. vier NDI strems uit op uw netwerk  Het is geschikt voor 24/7 weergave voor nieuws-, muziek- en filmkanalen commercials invoegen en schakelen tussen meerdere live video ook met een schedule functie om een live input mee te kunnen schakelen. Trim functie om segementen te kunnen trimmen, RTMP / RTMPS streamer geschikt voor 24/7 streaming, Instellingen voor 16 audio output channels. De ondersteunde uitvoer video standaarden zijn SD, HD en 4K en u kunt ze allemaal afspelen mediabestanden (ongeacht grootte of resolutie) het systeem maakt automatisch de nodige transcodering van formaat en framerate (en dit werkt voor elk mediabestand of live-invoer). Ingebouwde recorder functie om de uitgang op te nemen. Als optie module is loudness normalization beschikbaar De software werkt onder Windows 7/8/10 en Windows Server 2016/2019.
magicsoft
PlayOut Recorder Ingest applicatie NDI compatible
MagicSoft recorder - ingest -software ontworpen voor broadcast en post productie toepassingenDe software werkt onder Windows 7/8/10 en Windows Server 2016/2019 64 bits versies. Goed te gebruiken bij multicam ingeste en conformance recording  omdat het tot maximaal 8 video inputs kan recorden, tevens kan elke input 2 simultane opname types recorden. Geschikt voor gebruik met Aja en Blackmagic capture kaarten en kan ook gebruikt worden om NDI video over IP streams op te nemen. Ingebouwde scheduler , up en downconversie en store management.
Losse modules zijn als optie leverbaar als Timecode en NLE ondersteuning. Ook is een webbrowser remote optie beschikbaar voor monitoring en het doen van instellingen op afstand via een webbrowser  op Windows/MAc/iOS/Android.  
Streamer Software Applicatie voor live IP streaming
MagicSoft Streamer is een applicatie voor Live IP streaming , Veschillende compressie technieken kunnen gebruikt worden als MPEG2, en H264  de IP output kan zijn UDP,RTP of RTMP voor internet streaming naar b.v. Wowza,YouTube , Twitch enz..
De H264 UDP/RTP streams zijn compatible met een DVB IP infrastructuur met multiplexers en decoders. De streamer ondersteund vier video ingangen met capture kaarten van AJA, Corvid, Decklink, Intensity. Aparte software optie module leverbaar om de stream simultaan op te nemen als een . ts file. YUV level legalizer, mogelijkheid om sampling rate in te stellen als 4:2:2, Mogelijkheid om een BlackMagic video hub te gebruiken om via het netwerk een ingang te kiezen.
Merk en Trade namen voorbehouden aan de respectievelijke eigenaren
Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw
Levering na acceptatie schriftelijke bevestiging en leveringsvoorwaarden
Lines Broadcast B.V.
Wanraaij 4
6673 DN Andelst
Tel: 0488-421528
Email via contactpagina

Lines Broadcast BV
Wanraaij 4
6673 DN Andelst
Tel: 0488-421528
Email via contact pagina
Terug naar de inhoud