NDI converter NewTek Spark Plus SDI 4K NDI SDI HDMI encoder decoder decoder - NewTek Marshall Skaarhoj BirdDog Aja Minrray Kiloview NDI Kiloview

Ga naar de inhoud

NewTek Spark Plus NDI Converters

4K/50, 3G-SDI en 12 G SDI

In drie uitvoeringen

Video over IP Workflow

Compatible met NewTek TriCaster

Ook voor uw video productie

NewTek  Spark plus

NewTek Spark Plus video converters de snelste manier naar uw video over IP  in een compact portable formaat en ook in een 4KUHD/50 uitvoering.
En ga ook over naar alle voordelen van NDI en vertaal old school video SDI en HDMI naar video over IP.
Of decodeer NDI streams vanuit uw IP netwerk  naar een SDI of HDMI signaal.
  •                          
                                                                                                Spark Plus in vier uitvoeringen
               
            

      

                       

.


NewTek Spark Plus voor Gaming
Converteer video van games, camera's en andere appaeatuur en distributeer het als een NDI video over een IP stream naar uw on-site kijkers ov kijkers van over de gehele wereld.

Spark plus
NewTek NDI Zakelijk
Gebruik NewTek NDI ook voor uw zakelijke toepassingen in combinatie met uw webcam of laptop naar Spark en maak er een NDI IP video stream van voor uw conferentie, training, congres en communicatie platforms.
NDI zakelijk

Voor uw NDI Video over IP keuze

NewTek Spark ™ Plus-videoconverters zijn de snelste, gemakkelijkste en beste manier om video over IP te maken.
Compacte  behuizingen met resoluties tot UHD 60p, de baanbrekende voordelen van NDI® en een groot aantal tools en mogelijkheden maken de NewTek Spark Plus-videoconverters de juiste keuze voor allerlei videotoepassingen.

Compatibel met elke NDI®-workflow  Deel video over IP met elk compatibel systeem, apparaat of applicatie die NDI ondersteunt, inclusief NewTek-oplossingen (uitvinder van NDI) en producten van externe fabrikanten en ontwikkelaars. NDI®-overdrachtsmodi  Verzend video naar uw netwerk met behulp van de ondersteunde NDI-overdrachtsmodi van uw keuze, waaronder unicast en multicast UDP met forward error correction (FEC) en unicast TCP. NDI® invoer en uitvoer.

Krijg video van aangesloten HDMI / SDI apparaten zoals camera's en converteer ze naar video over IP naar netwerken met NDI of lever NDI van IP Ethernet  naar bestemmingen zoals beeldschermen.

Connectiviteit:
 Verzend en ontvang video  via Ethernet en deze zijn dan onmiddellijk beschikbaar als NDI®-bronnen en eindpunten voor elk compatibel systeem, apparaat of applicatie. Compacte behuizingen neem de NewTek Spark ™ Plus-videoconverters overal mee naartoe, of monteer ze optioneel op een compatibele camera of mount  met behulp van de industriestandaard schroefbevestiging met schroefdraad.

Audio:
Presenteer hoogwaardige audio met ondersteuning voor analoge en ingebouwde digitale bronnen. Programmeer en Preview Tally  Ontvang tally-melding van compatibele NDI®-apparaten via een fysieke LED wanneer video-uitvoer van een NewTek Spark ™ Plus-product zichtbaar is in Programma en / of Preview. NDI®  Selecteer uw video-invoerbron aan in populaire desktopvideotoepassingen zoals Google Hangouts, GoToMeeting, Skype, Skype for Business, WebEx, Zoom en meer met behulp van de NDI® Virtual Input-tool.

* NDI virtuele ingang  inbegrepen bij de download van de gratis NewTek NDI Tools.

Webbase  interface:
Stel video in, beheer inloggegevens, krijg toegang tot opname functies  en configureer audio-, video- en netwerkinstellingen vanuit elke ondersteunde webbrowser op elk compatibel netwerkapparaat.

Multicast-modus:
Sta meerdere bestemmingen toe als een optie om uw videobron te ontvangen zonder individuele point-to-point-verbindingen om netwerkbandbreedte te besparen. Netwerkidentificatie  Identificeer eenvoudig apparaten in uw netwerk met de mogelijkheid om aangepaste apparaat- en kanaalnamen toe te passen.

Netwerkzichtbaarheid:
Krijg hiermee toegang tot apparaten die via een IP-adres met andere netwerken zijn verbonden en maak ze zichtbaar binnen uw productieomgeving met gratis NDI® Access Manager. Download en installeer gratis firmware-updates met de nieuwste functies, mogelijkheden en prestatieverbeteringen.

Product en Wijzigingen zijn voorbehouden.
Merk en Trade namen voorbehouden aan de respectievelijke eigenaren
Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw
Levering na acceptatie schriftelijke bevestiging en leveringsvoorwaarden
Lines Broadcast B.V.
Wanraaij 4
6673 DN Andelst
Tel: 0488-421528
Email via contactpagina

Lines Broadcast BV
Wanraaij 4
6673 DN Andelst
Tel: 0488-421528
Email via contact pagina
Terug naar de inhoud