NDI IP NDI HX video over IP workflow NDI 5 Tools van NewTek - NewTek Marshall Skaarhoj BirdDog Aja Minrray Kiloview NDI Kiloview

Ga naar de inhoud

NDI Tools

Gratis video over IP

NewTek NDI Tools het is gratis

Test en  gebruik het

Toevoeging voor uw NewTek TriCaster

Ook voor uw IP video productie

NewTek Network Device Interface NDI®


NewTek NDI maakt video over IP voor u een realiteit.

NDI een uitvinding van NewTek  (onderdeel van VIZRT) heeft sinds de introductie in 2015 een revolutie in werking gebracht in het implementeren, verwerken en distribueren van video IP over standaard ethernet netwerken.

NDI is door Newtek als een rechtenvrije licentie beschikbaar gesteld aan de video industrie wat resulteerde dat meer dan 400 fabrikanten/leveranciers hardware/software apllicaties die gebruikt kunnen worden in een NDI IP netwerk omgeving.

NDI maakt gebruik van inteligente  software, computers en netwerken om het maken en delen van video's toegankelijk en leuk te maken voor miljoenen mensen, wat bijdraagt aan de door software gedefinieerde revolutie in visuele verhalen.

NDI maakt video een standaard onderdeel van elk computernetwerk, van gangbare IT-implementaties tot mobiele omgevingen en heeft de video workflow veranderd, waardoor iedereen toegang heeft tot gebruiksvriendelijke video van hoge kwaliteit met de apparatuur die ze vandaag hebben.          
                    
NDI maakt bidirectionele video en audio via IP mogelijk. Video over IP-workflows te marginaliseren  door simpelweg SDI-bekabeling te vervangen door Ethernet-infrastructuren.vervang enkel een punt naar punt SDI ?HDMI distributie door video over IP met NDI.

NDI-workflows maken multidirectionele, tweerichtingssignaaloverdracht via IP, naar en / of vanaf elk NDI-apparaat in uw netwerk mogelijk. Dit betekent dat uw switcher tegelijkertijd meerdere invoer- en uitvoersignalen naar het netwerk kan sturen voor transport naar meerdere NDI-bestemmingen, en de invoer- en uitvoersignalen van elk ander NDI-apparaat via het netwerk kan ontvangen voor gebruik als bronnen.

NDI maximaliseert de coderingsprestaties en efficiëntie.Andere  compressietechnologieën  kan meer dan 50% van de CPU-verwerkingskracht verbruiken voor een enkele videostream. De codec van NewTek NDI maakt IP-transport mogelijk dat zo snel en zo efficiënt is, dat een enkele kern van een moderne CPU-processor meerdere gelijktijdige, hoogwaardige videostreams  via IP kan verwerken met minder overhead.  En NDI kan meer dan 10x video verwerken dan andere distributie methoden en dit over een standaard 1Gb netwerk.

NDI verbindt elk compatible NDI apparaat met elkaar dat zichtbaar is op het netwerk. Network Device Interface-technologie zorgt ervoor dat elk ingeschakeld apparaat,  zichtbaar en beschikbaar is als bron en / of bestemming voor video over IP. NDI is ook beschikbaar als een royaltyvrije Software Development Kit voor ontwikkelaars  die het in hun producten en workflows wil implementeren.
MSC

NDI Tools Gratis NDI Applicaties van NewTek


NDI Meer mogelijkheden,  meer, meer inhoud, en directe integratie in apparatuur i.p.v. enkel maar point to point coax verbindingen, dus geen old school video meer.Download GRATIS NDI tools en probeer het zelf uit
NDI Tools is een gratis suite met applicaties die zijn ontworpen om u kennis te laten maken met de wereld van IP - en uw producties en workflow naar plaatsen te brengen die u misschien nooit voor mogelijk had gehouden. Met één enkele download krijgt u de mogelijkheid om meer apparaten en applicaties in uw workflow te integreren, Meer inhoud in uw video producties in te voegen en in uw IP netwerk uit tebreiden.


NDI Bridge  
NDI Audio Direct
NDI Remote
 NDI Studio Monitor   
NDI VLC-plug-in
    NDI-testpatronen
    NDI Screen Capture
    NDI | HX-stuurprogramma
    NDI voor Adobe® Creative Cloud®
NDI Router
NDI voor Final Cut Pro
    NDI Webcam Input
    NDI Access Manager
    NDI Import I / O voor Adobe CC


NDI Bridge
Deel veilig NDI-bronnen tussen remote externe locaties, waar ook ter wereld over publiek internet , met behulp van een eenvoudige en veilige netwerkconfiguratie.
Handhaaf native end-to-end NDI-workflows, waardoor de complexiteit, kosten en latency over elke afstand worden verminderd.
NDI Bridge levert lokaal gemak op wereldwijde schaal omdat het alle complexiteit van externe bronnen aan kan en nog steeds werkt met alfakanaal, KVM, PTZ's, metadata en nog veel meer!  Bedien de NewTek TriCaster remote of bouw alleen een camera setup op en doe de regie op een andere lokatie remote met NewTek NDI Bridge over prubliek internet zonder gedoe met cloudservices (en gratis) probeer het uit  extra info

NDI Audio Direct
Audio Direct is een set audio-plug-ins waarmee vrijwel elke DAW audiosoftware toepassing die VST3 pugins kan verwerken,  en maak er een audio NDI stream van en profiteer  van NDI.   In en Uitgangen  selecteren, ontvangen en genereren van meerkanaals audio met extreem hoge kwaliteit en bijna geen vertraging .     Belangrijke enabler voor eenvoudige audio-over-IP en ondersteunt workflows zowel op locatie als in virtuele of cloudomgevingen.
NDI Studio Monitor
Bekijk of toon een willekeurig aantal NDI-videobronnen in uw netwerk. De ongelooflijk uitgebreide en veelzijdige NDI Studio Monitor werkt op elke compatibele laptop, tablet  of werkstation en stelt u in staat om elk beschikbaar NDI-kanaal in realtime te bekijken, meerdere NDI-kanalen te regelen voor live monitoring b.v. als multiviewer en te implementeren voor een reeks professionele weergave toepassingen.
Onafhankelijk configureerbare videobron, overlay en audio per bron. Maak uw eigen NDI multieviewers
Start, distribueer en beheer meerdere bronnen vanaf één apparaat
Ondersteuning voor controle en configuratie via compatibele mobiele apparaten
Uitgebreide ondersteuning voor videowall- en bewegwijzeringinstallaties met meerdere monitoren
Afstandsbediening van PTZ camera's , opname en configuratie voor een compatible bron
Record  NDI-bestanden rechtstreeks naar een mediadrive vanuit meerdere bronnen
Afstandsbediening KVM via webserver
Dankzij NDI-uitvoer kan NDI Studio Monitor fungeren als router en server voor NDI video levring  aan meerdere schermen
NDI Scan Converter Screen Capture en screen capture HX
Maak van uw computer desktop een NDI stream  en presenteer het, in elke combinatie van vensters, applicaties, spelers en webcams, of een specifiek interessegebied vanaf elke computer - overal in uw netwerk. NDI Scan Converter verandert elke laptop of werkstation in een IP-video-invoerapparaat met meerdere bronnen.
Genereer meerdere live videobronnen tegelijk, met selecteerbare audio
Met screen capture HX geschikt voor NVIDIA hardware 4 K tot 120Hz of hoger
Gebruik het om uw slides of PowerPoint als een NDI bron op het netwerk te plaatsen
Ondersteuning voor opname met meerdere monitoren, met onafhankelijke uitvoer tot 60 Hz
Leg alle desktops van uw systeem in realtime vast, op volledige 60Hz of zelfs games op 120Hz of hoger en met bijna geen CPU-gebruik
KVM-afstandsbediening (toetsenbord, video, muis) van elk werkstation met Scan Converter van NDI Studio Monitor
Verbruikt minimale systeembronnen, zonder merkbare impact op de prestatie van uw computer
NDI virtual  webcam input
Gebruik  een beschikbare NDI-bron  als video-ingang voor populaire softwaretoepassingen als conference programma's Teams, Zoom die een webcam ondersteunen. Met NDI Virtual Input worden NDI-bronnen herkend als standaard Microsoft® Windows® video- en audiobronnen, waardoor het mogelijk is om uw videocommunicatie te verbeteren zonder de complexiteit van uw installatie te vergroten.
Compatibel met Google Hangouts, GoToMeeting, Skype, Zoom Teams en meer
Ondersteunt video en audio met volledige beeldsnelheid tot 1080p en 4K UHD bij 60 fps
vlc plug in
NDI VLC-plug-in
Maak van uw videocontent en andere ondersteunde multimedia een NDI IP bron op uw NDI Netwerk  rechtstreeks vanuit de VLC Media Player naar het netwerk.
De NDI VLC-plug-in codeert de uitvoer  van de gratis VLC speler in realtime naar NDI, waardoor mediabestanden van vrijwel elk formaat beschikbaar zijn voor gebruik in uw live productie.
Compatibel met huidige en eerdere versies van VLC Media Player voor Windows
Maakt inhoud toegankelijk zonder overdracht, transcodering of directe connectiviteit
Ondersteunt codering van meerdere exemplaren van VLC Media Player tegelijkertijd
Virtuele PTZ-besturing voor pan- en zoombesturing rond VLC-uitvoer
adobe cloud NDI
NDI voor Adobe Creative Cloud
Plaats Adobe Creative Cloud ontwerpen als een NDI IP stream rechtstreeks in uw workflow vanaf elk werkstation in uw netwerk.
NDI voor Adobe Creative Cloud is de enige softwareplug-in voor de creatieve tools van Adobe die realtime, renderless afspelen en preview over IP mogelijk maken en dit rechtstreeks vanaf de tijdlijn, waardoor beoordeling en goedkeuring wordt vereenvoudigd, de samenwerking wordt vergemakkelijkt en live-to-air bewerking wordt versneld in uw workflows.
Compatibel met o.a. Adobe After Effects® CC, Premiere® Pro CC
Ondersteunt real-time video met volledige resolutie met audio en transparantie
Zichtbaar vanaf elk NDI-compatibel ontvangend apparaat, overal op het netwerk
premiere adobe cloud NDI
NDI Import I / O voor Adobe CC
Importeer uw mediabestanden die zijn vastgelegd en opgenomen vanuit NDI-bronnen in Adobe Creative Cloud-softwaretoepassingen vanaf uw lokale schijven of via uw netwerk met behulp van standaardopslagsystemen.
Zodra de NDI Import I / O voor Adobe Creative Cloud is geïnstalleerd, herkennen alle Creative Cloud-applicaties die video gebruiken de NDI-bestanden als een andere mediaoptie. Pas eenvoudig media toe op uw tijdlijnen voor bewerkings- en animatieprojecten. Omdat NDI-bestanden een timestamp krijgen  tijdens het opnemen, is complexe bewerking met meerdere camera's als multicam montage eenvoudig en makkelijk.
Compatibel met Adobe After Effects CC, Premiere Pro CC en meer ...
Ondersteunt real-time video met volledige resolutie met audio en alfakanaal
Maakt gesynchroniseerde bewerking met meerdere camera's mogelijk
                    
NDI Access Manager
Beheer de toegankelijkheid van NDI-systemen en bronnen op uw netwerk. Met NDI Access Manager kunt u uw NDI-kanalen in groepen indelen, kiezen welke groepen beschikbaar zijn voor uw apparaat en selecteren welke groepen uw NDI bronnen  kunnen ontvangen, zodat u eenvoudig de beschikbaarheid van NDI bronnen in uw netwerk kunt bepalen.
Configureer NDI bronnen als openbaar of privé op uw netwerk
Groepeer NDI-systemen, apparaten en applicaties naar voorkeur
Maak verbinding met en krijg toegang tot NDI bronnen op andere netwerken via IP-adres
Tabblad preferenties voor een voorkeur van  TCP- of UDP-verbindingen, multicast en optionele ondersteuning voor discovery server support.
                    
test patterns
NDI Test Patterns
Stuur een referentiesignaal naar andere NDI-apparaten op uw netwerk om de connectiviteit te bevestigen en audio- en videokalibratie te beoordelen.
NDI Test Patterns bevat een verscheidenheid aan testpatronen en audiotonen om nauwkeurige kleureigenschappen en geschikte geluidsniveaus te garanderen.
Beschikbare patronen zijn onder meer kleurenbalken, individuele kleuren en IRE-velden
Selecteerbare audiotonen variërend van + 4dBU (+ 0dBVU) tot -40dBU (-48dBVU)
                    
HX drivers
NDI | HX Driver
NDI HX stuurprogramma, te gebruiken om verbinding te maken met en de uitvoervan  te ontvangen compatible videoproducten met de NDI | HX-extensie, zoals NewTek Connect Spark  en andere NDI converters en met NewTek NDI PTZ-camera, evenals voor NDI | HX-camera's van andere fabrikanten als Panasonic, Sony, Marshall, PTZoptics e.a.
Compatibel met systemen, apparaten en applicaties die NDI ondersteunen
Uiterst efficiënte overdracht en geoptimaliseerd voor netwerken met beperkte bandbreedte
Geschikt voor wifi, externe en uitgebreide IP netwerken
                    
Download hier de gratis NDI tools.
Test NDI en gebruik NDI voor uw video over IP toepassingen.
Ook geschikt voor o.a. digital signace applicaties
Interne NDI video verbindingen
Koppeling van lokalen en collegezalen
NDI weergaven op display's en multiviewers
Uw fantasie is uw enige beperking
NDI geeft uw ongekende video over IP mogelijkheden
NewTek uitvinder van NDI, gebruik NDI voor uw
Video over IP video regie multicamera
opnamen met de NewTek TriCaster
Merk en Trade namen voorbehouden aan de respectievelijke eigenaren
Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw
Levering na acceptatie schriftelijke bevestiging en leveringsvoorwaarden
Lines Broadcast B.V.
Wanraaij 4
6673 DN Andelst
Tel: 0488-421528
Email via contactpagina

Lines Broadcast BV
Wanraaij 4
6673 DN Andelst
Tel: 0488-421528
Email via contact pagina
Terug naar de inhoud