NDI PTZ Camera Upgrades - NewTek Marshall Skaarhoj BirdDog Aja Minrray Kiloview NDI Kiloview

Ga naar de inhoud
NDI PTZ Camera Upgrades NDI Video over IP

NDI  staat voor Network Device Interface, een standaard voor  video connectiviteit waarmee multimediasystemen elkaar via IP kunnen  identificeren en met elkaar kunnen communiceren en in realtime video en  audio van hoge kwaliteit met lage latentie kunnen coderen, verzenden en  ontvangen, en metadata in realtime kunnen uitwisselen.

NDI werkt  bi-directioneel, met veel streams op een gedeelde verbinding. Het  coderingsalgoritme is resolutie- en framerate-onafhankelijk en  ondersteunt 4K-resoluties en meer, samen met onbeperkte floating-point  audiokanalen en aangepaste metadata.

NDI is de technologie die de  grenzen van video connectiviteit wegneemt. Samen met ons groeiende  ecosysteem ontwikkelen we de meest efficiĆ«nte, gebruiksvriendelijke en  interoperabele technologie voor videoverbindingen overal.

Verbind NDI PTZ camera's via een enkele standaard CAT6 netwerk kabel, en rol zo een 100m netwerk verbinding uit voor Netvoeding, besturing en NDI video naar uw reatime live muticamera regie bijvoorbeeld de VIZRT TriCaster of ander NDI compatible systemen.

NDI PTZ Camera's zijn leverbaar door meer dan 30 fabrikanten waaronder ook Panasonic, Sony, Marshall, BirdDog enz. Leverbaar direct met NDI gebruik maar ook PTZ camera's waarbij NDI gebruik toegevoegd kan worden door een NDI upgrade toe te passen.

Controleer of uw camera compatible is voor NDI en vraag bij ons een NDI licentie aan.
NDI PTZ Camera upgrade licenties voor Axis, Sony, Aver, Panasonic, Marshall, HuddleCam, PTZOptics

Merk en Trade namen voorbehouden aan de respectievelijke eigenaren
Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw
Levering na acceptatie schriftelijke bevestiging en leveringsvoorwaarden
Lines Broadcast B.V.
Wanraaij 4
6673 DN Andelst
Tel: 0488-421528
Email via contactpagina

Lines Broadcast BV
Wanraaij 4
6673 DN Andelst
Tel: 0488-421528
Email via contact pagina
Terug naar de inhoud