NDI videoswitcher VIZRT TriCaster on line marketing studio realtime opname - NewTek Marshall Skaarhoj BirdDog Aja Minrray Kiloview NDI Kiloview

Ga naar de inhoud
newtek

NewTek Professional Video vanaf 1986

NewTek is in 1986 opgericht door Tim Jennison met het uitbrengen van de Video Toaster wereld wijd het eerste Television Studio In a Box.
In 2005 introduceerde NewTek de TriCaster  wat tot op heden het meest complete en uitgebreidste multicamera video productie systeem is , met o.a. graphics algoritmes die voorkomen uit NewTeks LightWave het  render engine en 3D animatie/FX compositing programma voor de Hollywood Blockbuster industrie wat al terug gaat tot de eerste starTrek series.
In 2019 is NewTek overgenomen door VIZRT  een wereld speler in het inrichten van live studio omgevingen voor de grote broadcast netwerken betreffende nieuws en sport actualiteiten video studio's ,  door gebruik van AR interactie gecombineerd met live tracking camera's,  Live data integratie en 3D Graphics in combinatie met LED videowalls zonder gebruik te maken van Chromakey. Door de VIZRT overname is het grootse bedrijf ontstaan op gebied van high end broadcast visual storytelling.
NewTek uitvinder van NDI (NewTek Device Interface)
NewTek multicamera live regie systemen zijn gemaakt om met zo min mogelijk bemensing een video productie live en in real time tot stand te brengen. Dus geen simpele video switcher maar een volledig professioneel video productie systeem.

Dit alles met alle productie middelen die ook in een mainstream TV format gebruikt worden als Video instart, Graphics, Layers enz.
Maar met de mogelijkheid van ver doorgevoerde automatisering waarbij allerlei opvolgende handelingen terug gebracht worden tot een enkele druk op de knop. Dit maakt de leercurve van de operator een stuk makkelijker, de video productie sneller en kosten efficient.

Een NewTek TriCaster is multi inzetbaar niet alleen in een live studio omgeving maar ook voor opname registratie en live streaming van events, zaal registraties, webinar / seminars. Maar ook voor sport registraties met uitgebreide slomotion voorzieningen en store overgangen waarbij bij het uitspelen de TriCaster de camera feeds blijft opnemen. De veelzijdige inzet van NewTek TriCaster systemen maken het geschikt voor elke soort video productie, niet alleen voor de studio maar ook voor omroepen, virtuele radio, sport en live events. Ervaar het zelf en vraag bij ons naar een vrijblijvende demonstratie  in onze chromakey studio, met ook allerlei NDI toepassingen en laat u verbaz.en

Met NewTek NDI maakt u een einde aan simpele point to point verbindingen via coax of HDMI kabels,
U  integreert nu alles in een moderne IT omgeving, maakt gebruik van de  oneindige mogelijkheden van NDI video over IP integratie, met  bijvoorbeeld de Gratis NewTek NDI Tools en het maakt het opname  proces een stuk makkelijker en eenvoudiger door  o.a. gebruik te maken  van NDI bestuurbare Camera's. Met deze PTZ camera's gebruikt u met NDI  slechts een enkele CAT6 netwerk kabel voor besturing, camera netvoeding  en het camera beeld, makkelijker kan het niet, en alles in uitstekende  beeld kwaliteit met een keuze uit meer dan 30 fabrikanten van NDI-PTZ  camera's.

NDI  van VIZRT / NewTek is omarmt door de AV industrie en meer dan 400 fabrikanten /  applicatie schrijvers leveren hardware en NDI compatible software.

VIZRT / NewTek TriCaster is leverbaar in zeven uitvoeringen TriCAster Mini compact uitvoering of in een PRO  19" rackmount behuizing, alle systemen zijn plug en play uit de doos te gebruiken. NewTek gebruikt eigen hardware en een LTSB Enterprise Windows omgeving waarbij de software
niet los geïnstalleerd wordt maar waarbij de NewTek software is geïntegreerd  binnen in Windows, dit kost minder resources en maakt het geheel betrouwbaarder, u hoeft zelf niks te installeren en verschillende updates bij te houden. Bij NewTek heeft u te maken met één enkele fabrikant en aanspreekpunt voor hardware, software en aftersales, en u houdt het systeem up to date  met de gratis TriCaster  updates.

Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het aanvragen van een vrijblijvende demonstratie in onze demo video studio met TriCaster regie, NDI IP toepassingen, NDI PTZ camera's en chromakey greenscreen studio.NewTek 3D Virtuele Sets

Door de ervaring van LightWave 3D compositing hebben alle TriCaster systemen de mogelijkheid van gebruik van 3D virtuele sets in een chromakey setup. Hierdoor plaats u uzelf in een studio van b.v. 15x20m terwijl u eigenlijk voor een groen wandje staat van 2,5x2,5m, en de camera's maken virtuele bewegingen door de set zonder camera bemensing tevens kunt u augmented reality toepassen. Optineel is NewTek Virtuele set edior software leverbaar hiermee compileert u zelf 3D sets die gemaakt zijn in b.v. 3D max, Lightwave of andere 3D software naar een NewTek 3D virtuele set. Ook kunt u composities uit PhotShop PSD files omzetten naar een virueleset. Of maak een hoge resolutie foto van een leuke plek en maak hier via PhotoShop een virtuele set van met de VSE software.

TriCaster is produceren in een professioneel TV format

NewTek TriCaster is in tegenstelling tot een videoswitcher een compleet regie systeem, de innovatieve software oplossingen gecombineerd met hardware I/O en NewTek werkstation geven u de kans om uw productie te reasiseren in een video opname, Live streaming uitzending of studio opname die niet voor een broadcast TV uitzending onder hoeft te doen, en dit tegen een fractie van de kosten.
Door gebruik te maken van video over IP NDI en de uitgebreide automatisering vanuit voorgemaakte templates en Macro automatisering scripts blijft de leercurve laag en door iedereen te gebruiken.

TriCaster multi inzetbaar

Het Tricaster systeem is multi inzetbaar en geschikt voor alle soorten van video produceren, voor het opnemen of live streamen van uw event, congres, webinar, seminar,  zaalvoorstelling, sportregistratie maar ook voor video studio opname , tafelgesprekken, videoclips, educatie, kennisclips, product presentatie, e-learning, video marketing met of zonder 3D virtuele set met augmented reality of een combinatie van beide, waarmee u een traditionele decor samensteld, met chromakey wanden voor afspelen van video.
In de 3D chromakey sets beweegt u de camera's virtueel gecombineerd met augmented reality, en een groot voordeel van virtuele sets is dat u in de ochtend uw videojournaal opneemt en in de middag uw sportshow alles in dezefde ruimte maar met een compleet andere uitstraling.

VIZRT - NewTek de mogelijkheden zijn ongekend

Buiten de zeer uitgebreide standaard mogelijkheden kunt u ook nog kiezen voor een Premium Acces abonnement waarbij nog meer opties worden aangeboden en toegevoegd worden bij uitkomen, nu met functies als Live story creater  een uniek prompter (autocue) toevoeging waarbij u een automatisering script kunt toevoegen zodanig dat indien de rgele op een bepaald punt komt er b.v. van camera gewisseld wordt, een graphics in beeld kmt , een video gestrat wordt bedenk het maar zonder dat er fysiek iemand iets bediend.

Live Graphics waarbij u Adobe after effects titels, motion graphics en looping effects direct live importeerd in de TriCaster. Live panel waarmee u uw eigen bedienings console  maakt in uw browser van PC/Laptop/tablet.  Met NDI KVM  kunt u uw TriCaster op elke werkplek bedienen die op het NDI netwerk is aangesloten. En nog veel meer functies als ongelimiteerde NDI recording, Pro Audio I/O. Gebruik non standaard Aspect ratios en framerates om 9:16 beelden of vierkant video te maken.
Merk en Trade namen voorbehouden aan de respectievelijke eigenaren
Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw
Levering na acceptatie schriftelijke bevestiging en leveringsvoorwaarden
Lines Broadcast B.V.
Wanraaij 4
6673 DN Andelst
Tel: 0488-421528
Email via contactpagina

Lines Broadcast BV
Wanraaij 4
6673 DN Andelst
Tel: 0488-421528
Email via contact pagina
Terug naar de inhoud