RGBlink Mini pro Tao scalers video switcher - NewTek Marshall Skaarhoj BirdDog Aja Minrray Kiloview NDI Kiloview

Ga naar de inhoud

RGBlink

AV streaming

MiniPro

Multicamera video switcher

TAO 1pro NDI

Recorder-Switcher-Streamer

RGBlink

RGBlink is een toonaangevende fabrikant van professionele videoproducten. RGBlink ontwikkeld en bouwt  videoproducten van hoge kwaliteit voor professionele AV-toepassingen die geavanceerde video toegankelijk maken voor een breed scala aan visuele markten

RGBlink is een specialist in videoverwerkingstechnologieën met een toegewijd onderzoeks- en ontwikkelingsteam, hierdoor heeft RGBlink het unieke vermogen om met klanten samen te werken om snel innovatieve oplossingen te leveren om te voldoen aan de eisen van de meest veeleisende projecten.

Een volledige reeks van AV media producten als multicamera switchers, streamers, scalers, presentatie oplossingen etc.
 •  
   
   
    
   
    
   
   
   
   
   
  RGBlink  
 • PRODUCTEN
  Presentation Processors                          Media Solutions
  Universal Processors                                Monitoring Solutions
  Mixing & Scaling                                         Video Tools
  Videowall Control                                       Extenders
  Mixed Signal Matrix                                    Signal Convertors
  Switcher/Scalers                                        Signal Distributors
  Control Consoles
  LED Control Solutions

Met b.v. de Minipro video switcher eventueel gecombineerd met PTZ camera's en de TAO 1Pro voor live streaming heeft u een eenvoudige te bedienen setup zonder gebruik van computers.
Voor uw kerkdienst, kerk TV, kerk omroep, video clip, video vlog, webinar, seminar, streaming en live stream, Teams en Zoom live conference, event en video vergadering, internet TV, On line televisie  de toepassingen zijn zeer uitgebreid
rgblink mnipto
RGBlink Minipro en TAO 1Pro een uitstekende combinatie voor video switching en live streaming.
U wilt op een makkelijke manier multicamera registratie doen en live video streamen,  zonder gedoe met computers maar enkel aanzetten en gelijk klaar en door iedereen simple te bedienen?
Minipro video switcher  en TAO 1Pro  maken het u makkelijk,  sluit eenvoudig enige PTZ camera's aan op de Mini Pro via b.v. HDMI hoge resolutie tot 4K en combineer dit eventueel met besturing van de camera's via IP met de MiniPro door enkel een IP switcher toe te voegen met Power over Ethernet PoE.
Vraag bij ons om een bundel aanbieding met PTZ camera's, MiniPro, TAO 1Pro, IP switch en eventueel andere apparatuur
 • 4K HDMI ingangen
 • Embedded & Insert Audio met audio Sync
 • mix audio van meerdere  multiple ingangen
 • USB Streaming Output
 • Record direct naar USB
 • Joystick PTZ Camera bediening
 • Assignable Preview Multi-View
 • Onboard video preview
 • Chroma Key functies
 • Te configureren  PIP video overlay
 • Broadcast style TBAR
 • Bedien op afstand met  XPOSE mini software voor computers
 • Bedien op afstand met XPOSE mini app voor  smart phone & tablets
 • Te gebruiken met  RGBlink Tao 1Pro live stream encoder
 • RGBlink Mini-Pro video switcher
  De videoswitcher Mini Pro mixer voor de streaminggeneratie, mini-pro, beschikt over vier resolutie-onafhankelijke ingangen - tot volledige 4K60 om te profiteren van native video  bronnen, of het nu camera's of laptops zijn, zonder compromissen.
  Hoewel er voorinstellingen voor PIP en PBP zijn, biedt mini-pro volledige pixel-naar-pixel scaling mogelijkheden voor zowel de PIP- als de achtergrondvideolagen – echt uniek in een streamingmixer van dit formaat – functies die normaal alleen op grotere professionele videomixers te vinden zijn.
  Audio voor uitvoer kan worden geselecteerd uit ingesloten bronnen of een externe bron. Audio op zowel lijn- als microfoonniveau wordt ondersteund met variabele vertragingsregelaars om audio delay indien nodig te synchroniseren.
  Naast HDMI- en USB3.0-streaminguitgangen, heeft mini-pro een speciale USB-opnamepoort. Sluit gewoon een draagbare schijf aan en neem rechtstreeks op vanaf mini-pro.  Het exclusieve integrale display toont niet alleen videovoorbeelden, maar is ook aanraakgevoelig voor natuurlijke bediening van functies en instellingen. Afstandsbediening is beschikbaar via gratis begeleidende apps voor laptops en ook mobiele apparaten.  mini-pro zit boordevol functies, waaronder dynamische uitvoerregeling, preview-multi-view, beeld in beeld, Chroma Key, video-overgangen, ingebouwde PTZ-camerabediening en meer.
  PTZ camera's zijn direct te besturen met een mini joystick via IP, sluit een IP PTZ camera aan voor besturing, netvoeding over standaard ethernet kabel en een PoE IP switch. (NDI camera's aan te sluiten via een NDI naar HDMI decoder, of met HDMI kabel.)
  • 5.5-inch touchscreen voor bediening
  • Network HD streaming
  • Seamless switcher
  • 2*UVC USB ingangen ,2*HDMI 1.3 ingangen  en 1* HDMI 2.0 uitgang
  • NDI 5.0 encoder
  • Recording via USB 2.0 poort,SD card te gebruiken met opslag tot  2T
  • Multistream tot 4 Live Streaming platforms gelijkertijd
  RGBlink TAO 1Pro Recorder-Switcher-Streamer met NDI
  TAO 1pro is meer dan een 5,5 inch FHD-previewmonitor, maar ook een naadloze videoswitcher voor 2 USB 3.0- en 2 HDMI 1.3-ingangen, en ondersteunt rechtstreeks streamen via ethernetuitgang die klaar is om verbinding te maken  en te streamen.
  TAO 1pro is compatibel met standaard USB 2.0- en USB 3.0-camera's volgens het UVC-protocol, en brengt zichzelf als een veel betaalbare en gebruiksvriendelijke streamingtool voor iedereen, die  Online willen zijn.   TAO 1pro is ook voorzien van een aanraakpaneel voor touch control en met optionele 2 oplaadbare batterijen die de capaciteit uitbreiden voor o.a.  buiten gebruik. Gebruik  van video transities, ingebouwde PTZ-camerabediening en meer.
  En is NewTek NDI compatible dus direct NDI bronnen of NDI PTZ camera's aan sluiten en te besturen . Ook uitstekend te combineren met de MiniPro video switcher, zo heeft u een uitstekende commbinatie van multicamera switcher en live streamer zonder gebruik van computers, hierdoor makkelijk te bedien en gelijk bedieningsklaar.
  Merk en Trade namen voorbehouden aan de respectievelijke eigenaren
  Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw
  Levering na acceptatie schriftelijke bevestiging en leveringsvoorwaarden
  Lines Broadcast B.V.
  Wanraaij 4
  6673 DN Andelst
  Tel: 0488-421528
  Email via contactpagina

  Lines Broadcast BV
  Wanraaij 4
  6673 DN Andelst
  Tel: 0488-421528
  Email via contact pagina
  Terug naar de inhoud