Skaarhoj controllers video consoles PTZ - NewTek Marshall Skaarhoj BirdDog Aja Minrray Kiloview NDI Kiloview

Ga naar de inhoud

Skaarhoj

Broadcast controllers

PTZ Controllers

Multicamera shading

Te combineren

Met NewTek TriCaster

Skaarhoj Controllers en Interfaces

SKAARHOJ's universele uitzendcontrollers. Uitstekende kwaliteit  en details in elk product. PTZ-besturing, live schakelen, camera-shading , routing en hulpprogramma,
De grafische OLED-displays ondersteunen knoppen, knoppen en faders met dynamische labels. De combinatie labels met detailniveaus en titels, pictogrammen.
De display's halen automatisch informatie uit de aangesloten apparaten of u kunt uw eigen labels typen of afbeeldingen uploaden.
De controllers zijn uitgevoerd met PoE power over Ethernet, en data versturing over IP.
Uitgevoerd met RGB-achtergrondverlichting en dimbare  LED-lights, super praktisch om secties met kleurcodes aan te geven  op basis van hun toegewezen functionaliteit. Dit geeft de operator extra instinctieve aanwijzingen.
Skaarhoj producten zijn uitgevoerd met een unieke processor welke aangestuurd wordt door UniSketch OS, of Blue Pil technology. Hiermee kunt u verschillende core updates installeren en blijft uw systeem up to date.Kies alleen voor het beste

Skaarhoj controllers zijn inzetbaar voor vele merken en de PTZ controllers zijn universeel en kunnen d.m.v. core software updates gebruikt worden met diverse PTZ camera's.
Skaarhoj Broadcast controllers als de MiniFly,  Airfly, en de Master Key Series (met broadcast buttons) zijn uitstekend te combineren met de NewTek TriCaster.
en kunnen eenvoudig in het IP netwerk worden opgenomen. Dit geldt ook voor de PTZ Fly , PTZ Pro en PTZ EXtreme camera PTZ controllers die te combineren zijn met een NewTek TriCaster regie systeem en  NDI PTZ camera's waarbij alles over IP bestuurd en aan gesloten wordt zonder extra kabels, coax kabels aparte netvoedingen en besturing kabels. Kies derhalve voor een video over IP workflow , Skaarhoj en NewTek een uitstekende combinatie.Nieuw bij Skaarhoj is Skaarhoj Blue pil technology.  Blue Pill Inside betekent dat de hardware van een Blue Pill naar uw controller wordt verplaatst in plaats van een stand-alone Blue Pill te combineren met een UniSketch-paneel. Het nettoresultaat is hetzelfde, maar met enkele aanpassingen: het voordeel van Blue Pill Inside is dat je voor dezelfde prijs alles in één apparaat hebt, maar je kunt niet meer genieten van de functies van UniSketch. En alle bue pil systeem zijn te configureren en in te stellen via een web browser.Skaarhoj
ptzfly
PTZpro
Skaarhoj
PTZfly Universele Joystick IP PTZ controller met oled displays voor camera pedestals. Te configureren via Bue Pill technology.
Skaarhoj PTZpro
Uitgebreide IP PTZ controller met veel direct functies en Blue Pil technology
Skaarhoj geschikt voor vele merken o.a. TriCaster
Kijk voor het volledige programma bij Skaarhoj
PTZ Pro - de perfecte PTZ-controller voor robotcamera's
Met speciale knoppen voor alle instellingen en acties is het gemakkelijk en snel te gebruiken. U profiteert van dezelfde voordelen als bij PTZ Fly, terwijl u een grotere handsteun heeft en snellere, directe toegang. SKAARHOJ maakt 's werelds meest uitgebreide universele VISCA-controllers - dankzij UniSketch  en ingebouwde CPU.
skaarhoj ptzpro
AirFly en AirFly Pro
Broadcast controller voor multicamera regie systemen in twee uitvoeringen,met vierweg softtouch drukknoppen, OLED display's, T-Bar en macro bedienings knoppen bij gebruikmet de NewTek TriCaster
airfly skaarhoj
Skaarhoj
Airflypro
Masterkey series
Broadcast controller met professionele broadcast NKK buttons leverbaar in twee uitvoeringen en geschikt voor gebruik met NewTek TriCaster
masterkey
Waveboard
Audio fader control en VU audio uitlezing o.a. te gebruiken met de ingebouwde audio mixer van de NewTek TriCaster
Skaarhoy waveboard
skaarhoj
Skaarhoj waveboard
Wij kunnen u het volledige Skaarhoj programma leveren
En uitstekend te combineren met de VIZRT - NewTek TriCaster.
VIZRT- NewTek TriCaster multicamera regie systeem  is voorzien van alle functies die u van een All-in-One video productie systeem mag verwachten o.a.  multitrack recording inclusief clean feed, meer recording via NDI recording of neem op via de gratis NDI monitor.
4tot 8 M/E mix effects  Keying, DSK,  dubbele video instart met geen lengte beperking, graphics en audio speler, geanimeerde frame buffers, sloMotion  enz.enz.

TriCaster is natuurlijk geschikt voor o.a. NDI inputs via conferencing NDI enabled software als Teams en Zoom Maar heeft ook twee hoge resolutie twee Sype TX channels ingebouwd, externe  Skype clients (ook in Teams) die vanaf dat moment inbellen lopen dan ook mee in het speciale Microsoft wereldwijde Skype TX netwerk wat resulteert in betere video/audio kwaliteit en minder vertraging (latency) ideaal voor gesprekken en interrupties bij live uitzendingen.
TC1 is volledig te automatiseren met de ingebouwde macro recorder, zo maakt u makkelijk opvolgende sequencies onder een enkele knop, inclusief aansturing van PTZ camera's.

Uiteraard kunt u naast een NDI over IP workflow ook nog steeds met 3G SDI of HDMI camera's werken de u krijgt b.v. bij de TriCaster Mini 4K twee NewTek Spark I/O meegeleverd te gebruiken als encoder of decoder u kunt ook de de NDI encoders van NewTek, BirdDog, Magewell, Kiloview, gebruiken en maak er zo een 16bits NDI IP video stream van. TriCaster bestaat uit zeven systemen ook in combinaties met HDMI en SDI ingangen.

Sluit via het IP netwerk een Skaarhoj controller en PTZ camera controller aan en maak u regiesysteem compleet en volledig over IP

Neem contact met ons op voor verdere informatie of voor het bijwonen van een NewTek en Skaarhoj demonstratie inclusief NDI toepassingen, PTZ bestuurbare camera's en 3D virtuele set gebruik in onze chomakey studio.
Merk en Trade namen voorbehouden aan de respectievelijke eigenaren
Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw
Levering na acceptatie schriftelijke bevestiging en leveringsvoorwaarden
Lines Broadcast B.V.
Wanraaij 4
6673 DN Andelst
Tel: 0488-421528
Email via contactpagina

Lines Broadcast BV
Wanraaij 4
6673 DN Andelst
Tel: 0488-421528
Email via contact pagina
Terug naar de inhoud