VIZRT TriCaster 1 pro TC 1 pro broadcast teams zoom live hybride events - NewTek Marshall Skaarhoj BirdDog Aja Minrray Kiloview NDI Kiloview

Ga naar de inhoud

TriCaster 1 pro

Video Productie met Power

4K NDI

Conferencing Remote Calling

Compleet regie systeem

voor flexibele video producties

1 Pro Een evolutie in Live Video Productie

De VIZRT TriCaster 1 pro  zet  een nieuwe standaard en koppelt video conferencing aan broadcast
dit alles in een enkel video productie systeem
Plaats video conferencing in een broadcast omgeving en produceer live in een TV format.
                
                    
                          Standaard uitgevoerd met vele extra features

  • Live Call Connect
  •                 
  • Advanced Macros
  •                 
  • Neural Voice Isolation
  •   
     
          
  • Live Streaming & Publishing
  •                 
  • Quality Monitoring
  •                 
  • Alpha Channel Outputs
  •            
          
  • Live Story Creator
  •                 
  • LiveGraphics™
  •                 
  • LivePanel™
  •             

               

.

tricastr 1 pro

Kies alleen voor het beste VIZRT  TriCaster 1 Pro

Een nieuwe aanpak van live events waarmee de nadruk komt te liggen op het produceren van live on-line content voor virtuele en hybride events.

                  Hoewel uiteraard een live zaal event of presentatie niet geheel is te vervangen met name door het persoonlijke contact en old-boys netwerking,  kan toch een groot gedeelte van dit soort events vervangen worden door een kosten  efficiënte live presentatie  in een tv-format en live gestreamd wereldwijd via het internet.

Het is natuurlijk mogelijk om een slaapverwekkende meeting te houden via de diverse video conferencing programma's, maar je wilt uiteraard  je uitstraling en performance van je bedrijf , instituut,  TV station meer in de pas te laten lopen met een zaal event inclusief gastsprekers, slides, Graphics Video instarts enz. , waarbij de 1 pro gebruikt wordt als spin in het web regie systeem met een studio presentatie , studio gasten eventueel met gebruik van de 3D virtuele set chromakey mogelijkheden met augmented reality.

De VIZRT TriCaster  1 pro  heeft die extra functies ingebouwd om een live event ervaring te creëren, buiten alle mogelijkheden die al aanwezig zijn in de TriCaster voor professioneel multicamera regie voegt de 1 pro nog een nieuwe video conference dimensie toe.

Een van de problemen om een bestaande video conference toepassing als Microsoft Teams, Zoom, Facebook Messenger, FaceTime, Skype TX, Discord, Slack, en Tencent   is naast de beeldkwaliteit, geluidsproblemen etc. is om een individuele gast spreker in full resolutie uit te liften en als gastspreker in de uitzending te plaatsen.  Je kunt hiervoor een stapel PC/Laptops gebruiken met allerlei koppelingen verbindingen en een hoop medewerkers om alles te stroomlijnen en op het juiste moment door te schakelen, dit vraagt veel inzicht, apparatuur en beleid.

Eén van de toepassingen van de 1 pro is om dit te vereenvoudigen de 1 pro heeft hiervoor 16 direct te schakelen live bronnen en live integratie met conference toepassingen als Microsoft Teams, Zoom, Facebook Messenger, FaceTime, Skype TX, Discord, Slack, en Tencent.
Hierbij kan de  nieuwe Live Call Connect functie  o.a. negen remote inbellers / gast spreker als een zelfstandige ingangsbron in full resolutie en mix/minus audio inclusief proc-amp en audio dsp individueel benaderen.
Deze gastsprekers kunnen dus rechtstreeks in het live event tijdens de productie live mee geschakeld worden zonder dat de regisseur zorgen heeft over connectiviteit of dat hij afhankelijk is van allerlei losse verbindingen en medewerkers die inbelllers  moeten loskoppelen andere moeten muten en moeten zorgen dat de goede persoon op het goede moment wordt doorgevoerd  naar  een traditionele old-school regie opstelling.

Met de VIZRT TriCaster 1 pro is die ingewikkeldheid niet meer nodig en maakt een  live event makkelijker te organiseren eenvoudiger te bedienen , overzichtelijker  en betrouwbaarder.

Live Caller Connect ondersteunt alle IP bronnen als NDI, SRT, RTMP, RTP, HTTP, SRC en smartphones  en deze inkomende steams kunnen door de  1 pro gecombineerd worden met o.a. de ingebouwde 4x 3G SDI bronnen (uitbreidbaar)
                  

Niet alleen voor uw broadcast video productie maar ook om een remote show te verzorgen in een TV format, schakel inbellende conference callers in full resolutie in de uitzending en met goede mix/minus audio instellingen
tc2 elite
De VIZRT  1 pro  is voorzien  16x direct te schakelen externe ingangen in een zelf te bepalen mix van 4x 3G SDI en NDI welke automatisch herkend worden tot 4K resoluties. De 1 pro  heeft ook 4 x MIX uitgangen voor 3GSDI en NDI ,directe replay functies en slow motion toepassingen.

Uitgevoerd met een 4M/E bus met elk 4 sources en 4 key layers per bus  en heeft Premium Acces functies ingebouwd als o.a. Live Story creator  Teleprompter die scrip gestuurd kan werken, Live Graphics met Addobe CC real time koppeling  , Pro Audio I/O waarbij alle in en uit audio gezien kunnen worden door IP audio als Dante / AES67. KVM remote, Live Panel remote besturing. Video behandeling en uitvoer van non-standaard video formaten en ratios als b.v. 9:16.

Met Live Panel kunt u ook zelf custom made bedienings buttons maken in de user interface of multiviewer, aan de buttons kunnen allerlei handelingen gekoppeld worden, waardoor operator handelingen makkelijker worden gemaakt, of eenvoudig deeltaken kunnen gedelegeerd.
Premium Acces

TriCaster 1 pro heeftPremium Acces functies als o.a.
Teleprompter Autocue met automatische script functie de teleprompter kan hiermee automatisch de TriCaster besturen.
Live Panel bedien de TriCaster via uw browser op PC/Laptop/tablet en maak uw eigen user interface bedieningspaneel.
Live Graphics maak live motion graphics in real-time door koppeling met Adobe Creative Cloud After Effects
Advanced audio I/O met 64 ch Dante en AES67
LiveMatte Ultra voor advanced Chroma key en virtual sets
srt
TC2
TriCaster kent geen concessies
VIZRT 1 pro is voorzien van alle functies die u van een All-in-One video productie systeem mag verwachten o.a.  3x live stream encoders en ISO  multitrack recording inclusief clean feed, meer recording via NDI recording of neem op via de gratis NDI monitor.
4M/E mix effects met reentry Keying, DSK, 4x video/Graphics video servers voor instart  instart met geen lengte beperking, aparte audio speler, geanimeerde frame buffers, slomotion  enz.enz.enz,enz,enz,enz.

En multi inzetbaar voor live events, On-Line video, video clips , kennis clips, chromakey greenscreen productie, bedrijf marketing, personeels journaals, video vergaderingen 2.0, E-sport, E-marketing, TV station, Internet TV, webinar, seminar, sport events en live hybride shows met inbreng van externe  live callers en produceer  een live eind product in de vorm van een show in uw vormgeving en uitstraling.

Stap af van die platte beelden en produceer zelf op een manier zoals u zelf kijkt naar mainstream televisie.De 1 pro is te gebruiken met de VIZRT  Broadcast controllers en voor Macro automatisering aansturing te gebruiken met Lauchpad, Xkeys of tablet


                                                                                   

Uiteraard kunt u naast een NDI over IP workflow ook nog steeds met 3G SDI camera's werken de 1 pro heeft standaard 4x 3G SDI ingangen en 4x onafhankelijk in te stellen 3G SDI uitgangen voor SDI gebruik is de 1 pro ook voorzien van een Genlock ingang. Meer 3G SDI ingangen nodig of HDMI camera's  zet deze eenvoudig om met de NDI encoders van NewTek, BirdDog, Magewell, Kiloview, en maak er zo een 16bits NDI IP video stream van.

Neem contact met ons op voor verdere informatie of voor het bijwonen van een NewTek TriCaster demonstratie inclusief NDI toepassingen, PTZ bestuurbare camera's en 3D virtuele set met augmented  video/graphics  gebruik in onze eigen regie en chomakey studio. ( demonstraties  zijn ook on-line te volgen met inzet van extra camera's voor face to face gesprekken, en weergave van user interface en bediening. )
Merk en Trade namen voorbehouden aan de respectievelijke eigenaren
Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw
Levering na acceptatie schriftelijke bevestiging en leveringsvoorwaarden
Lines Broadcast B.V.
Wanraaij 4
6673 DN Andelst
Tel: 0488-421528
Email via contactpagina

Lines Broadcast BV
Wanraaij 4
6673 DN Andelst
Tel: 0488-421528
Email via contact pagina
Terug naar de inhoud