VIZRT TriCaster TC2 Elite broadcast teams zoom live hybride events - NewTek Marshall Skaarhoj BirdDog Aja Minrray Kiloview NDI Kiloview

Ga naar de inhoud

TriCaster TC2 Elite

Gaat verder dan Broadcast

4K NDI

Conferencing en Social Media

Compleet regie systeem

Video en Conference producties

TC2 Elite Gaat verder dan alleen broadcast

De VIZRT TriCaster 2 Elite  Zet een nieuwe standaard en koppelt video conferencing aan broadcast in een enkel video productie systeem
Plaats video conferencing in een broadcast omgeving en produceer ook uw video live in een TV format.                            
                          
 • Switching NDI / video , streaming, recording in HD, 3G, en 4K 4096x2160 60p multicamera regie
 •                         
 • Plaats inkomende conference bellers van o.a. Zoom, Teams, Facetime, Whatsapp, Messenger, Skype TX  Live direct in een broadcast uitzending
 •                         
 • 32x Direct te schakelen simultaan te gebruiken externe video ingangen in een zelf te bepalen mix van SDI en NDI (resolutie onafhankelijk)
 •                         
 • 32x NDI IP ingangen resolutie onafhankelijk  , 48x NDI IP uitgangen             
 •                         
 • Standaard uitgevoerd met 8x 3G SDI ingangen en 8x 3G SDI zelf te configureren en te bepalen uitgangen, te configuren als Landscape of Portrait
 •                         
 • 32x PTZ remote camera aansturing via IP maar ook indien gewenst via RS232, RS422, Camera presets als thumbnail weergave in een multiviewer en gelijk schakelen, vier apart in te stellen en te cofigureren multivieuwers.               
                          
 • Drie onafhankelijk in te stellen live streaming encoders  Facebook Live, Microsoft® Azure®, Periscope, Twitch, YouTube Live, uw CRM en meer
 •                         
 • Real-time social media publishing/sharing naar Facebook, Imgur, LinkedIn, Twitter, Vimeo, YouTube, en andere
 •                         
 • Meest uitgebreide productie macro automatiesering met custom macro commandos, sophisticated full-motion compositing, en flexible controler opties, HTML / TCPip values te koppelen aan de macro automatisering, ook voor GPI, RS232/RS485 sturing met JLCooper e.box.  MAcor automatisering te bedienen met o.a. MID controlers als Xstream, Xkey,launchpad, TouchOC, Compendium en andere
 •                         
 • Advanced audio mixing met  multi-source configuraties en controle , professional DSP, en  4 x 4 x 4 channel routing en 3x aux bussen.
              
        
 • 8 M/E bus met re-entry,  4 key layers per bus   en 9 memory slots per bus, plus 4x Aparte DSK Keyers
 • Chromakey greenscreen  video studio met 3D virtuele sets, virtuele camera bewegingen en augmented reality graphics weergave     
 • 5x Media spelers (4x video (geen lengte beperking) 1x Sound), 10 Animatie buffers met GIF ondrsteuning, 5x Graphic buffers
 • Neural Voice insolation, op AI gebaseerde filters voor achtergrond geluid onderdrukking zonder invloed op stem geluid, Vox audio sturing met treshold, 64x64 Dante IP audio (Dante Audio op alle in en uitgangen) , NDI audio, USB-WDM audio in-uit. DSP op elke audio ingang als EQ, Noise gate, Compressor.
  tevens instelbaar Video/audio delay op elke ingangs bron.
 • Alfa channel uitgangen, 8x multitrack ISO hoge resolutie  .MOV recorders ingebouwd, tevens 3x MP4 recorders.
 • Live panel, maak uw eigen custom made bedieningspanelen voor moderators en voor deeltaken op externe tablet,laptop/PC.. Ook KVM bediening door het openen van een gratis NDI monitor (onderdeel van NDI tools) op het netwerk.
 • Live Story Creator ingebouwde TelePrompter Autocue te gebruiken via NDI , dus overal op IP netwerk te zien met NDI decoders, PC, Laptop.
 • Live Link voor live webpagina's en web elementen direct in de frame buffer ook voor cloud title programma's als Flowics
 • Dynamische titles live te veranderen en animatie titles live vanuit After Effects te importeren, Datalink, koppel Google Chrome teksten, database informatie , spreadsheet data direct in uw vormgeving als graphics input.VIZRT TriCaster systemen plug&play  out of the box
Eigen VIZRT I/O hardware en DSP processing met upgradable FPGA chipsets
Software geïntegreerd in Embedded Windows Enterprise omgeving dus niet zelf losse software installeren
Geen zelfbouw of bijhouden  diverse hardware /software componenten.
Eén aanspreekpunt voor aftersales / support en gratis firmware updates
Uitgebreide reeks van Broadcast controllers met NKK buttons en NDI functies als PTZ sturing en automatisering


Kies alleen voor het beste

Een nieuwe aanpak van live events waarmee de nadruk komt te liggen op het produceren van live on-line content voor virtuele en hybride events.

                  Hoewel uiteraard een live zaal event of presentatie niet geheel is te vervangen met name door het persoonlijke contact en old-boys netwerking,  kan toch een groot gedeelte van dit soort events vervangen worden door een kosten  efficiënte live presentatie  in een tv-format en live gestreamd wereldwijd via het internet.

Het is natuurlijk mogelijk om een slaapverwekkende meeting te houden via de diverse video conferencing programma's, maar je wilt uiteraard  je uitstraling en performance van je bedrijf , instituut,  TV station meer in de pas te laten lopen met een zaal event inclusief gastsprekers, slides, Graphics Video instarts enz. , waarbij de TC2 gebruikt wordt als spin in het web regie systeem met een studio presentatie , studio gasten eventueel met gebruik van de 3D virtuele set chromakey mogelijkheden met augmented reality.

De VIZRT TC2 Elite heeft die extra functies ingebouwd om een live event ervaring te creëren, buiten alle mogelijkheden die al aanwezig zijn in de TriCaster voor professioneel multicamera regie voegt de TC2 nog een nieuwe video conference dimensie toe.

Een van de problemen om een bestaande video conference toepassing als Microsoft Teams, Zoom, GoToMeeting  is naast de beeldkwaliteit, geluidsproblemen etc. is om een individuele gast spreker in full resolutie uit te liften en als gastspreker in de uitzending te plaatsen.  Je kunt hiervoor een stapel PC/Laptops gebruiken met allerlei koppelingen verbindingen en een hoop medewerkers om alles te stroomlijnen en op het juiste moment door te schakelen, dit vraagt veel inzicht, apparatuur en beleid.

Eén van de toepassingen van de TC2 Elite is om dit te vereenvoudigen de TC2 heeft hiervoor 32 direct te schakelen live bronnen en live integratie met conference toepassingen als Zoom, SkypeTX, , Microsoft Teams, Discord en Tencent..
Hierbij kan de  nieuwe Live Call Connect functie  o.a. negen remote inbellers / gast spreker als een zelfstandige ingangsbron in full resolutie en mix/minus audio inclusief proc-amp en audio dsp individueel benaderen.
Deze gastsprekers kunnen dus rechtstreeks in het live event tijdens de productie live mee geschakeld worden zonder dat de regisseur zorgen heeft over connectiviteit of dat hij afhankelijk is van allerlei losse verbindingen en medewerkers die inbelllers  moeten loskoppelen andere moeten muten en moeten zorgen dat de goede persoon op het goede moment wordt doorgevoerd  naar  een traditionele old-school regie opstelling.

Met de VIZRT TriCaster TC2 is die ingewikkeldheid niet meer nodig en maakt een  live event makkelijker te organiseren eenvoudiger te bedienen , overzichtelijker  en betrouwbaarder.

Live Caller Connect ondersteunt alle IP bronnen als NDI, SRT, RTMP, RTP, HTTP, SRC en smartphones  en deze inkomende steams kunnen door de TC2 gecombineerd worden met o.a. de ingebouwde 8x 3G SDI bronnen (uitbreidbaar)
                  

Niet alleen voor uw broadcast video productie maar ook om een remote show te verzorgen in een TV format, schakel inbellende conference callers in full resolutie in de uitzending en met goede mix/minus audio instellingen
tc2 elite
De VIZRT TriCaster 2 Elite  is voorzien van een 60x45 video crospoint met o.a. 32x direct te schakelen externe ingangen welke automatisch herkend worden tot 4K resoluties. De TC2 heeft ook 8x zelf  te configureren MIX outputs en is voorzien van een dubbele streaming encoder en standaard 8x  onafhankelijke multitrack recorders welke ook geschikt zijn voor directe replay functies en slowmotion toepassingen.

Uitgevoerd met een 8M/E bus met elk 4 layers en re-entry en heeft alle Premium Acces functies ingebouwd als o.a. Live Story creator  Teleprompter die scrip gestuurd kan werken, Live Graphics met Addobe CC real time koppeling  , Pro Audio I/O waarbij alle in en uit audio gezien kunnen worden door IP audio als Dante / AES67. KVM remote, Live Panel remote besturing. Video behandeling en uitvoer van non-standaard video formaten en ratios als b.v. 9:16.
Elite TC2
TC2 Elite
Premium Acces

TriCaster TC2 Elite inclusief Premium Acces functies als o.a.
Teleprompter Autocue met automatische script functie de teleprompter kan hiermee automatisch de TriCaster besturen.
Live Panel bedien de TriCaster via uw browser op PC/Laptop/tablet en maak uw eigen user interface bedieningspaneel.
Live Graphics maak live motion graphics in real-time door koppeling met Adobe Creative Cloud After Effects
Advanced audio I/O met 64 ch Dante en AES67
As run logs maak log files voor bewijslast tijdens live uitzendingen.
LiveMatte Ultra voor advanced Chroma key en virtual sets
srt
TC2
TriCaster kent geen concessies
VIZRT  TC 2 Elite  is voorzien van alle functies die u van een All-in-One video productie systeem mag verwachten o.a. 32ch multitrack recording inclusief clean feed, meer recording via NDI recording of neem op via de gratis NDI monitor.
8M/E mix effects met reentry Keying, DSK, 4x video/Graphics video server instart met geen lengte beperking, aparte audio speler, geanimeerde frame buffers, slomotion  enz.enz.


De TC2 is te gebruiken met de NewTek Broadcast controllers en voor Macro automatisering aansturing te gebruiken met Lauchpad, Xkeys of tablet


                                                                                   

Uiteraard kunt u naast een NDI over IP workflow ook nog steeds met 3G SDI camera's werken de TC2 heeft standaard 8x 3G SDI ingangen en 8x onafhankelijk in te stellen 3G SDI uitgangen voor SDI gebruik is de TC2 ook voorzien van een Genlock ingang. Meer 3G SDI ingangen nodig of HDMI camera's  zet deze eenvoudig om met de NDI encoders van NewTek, BirdDog, Magewell, Kiloview, en maak er zo een 16bits NDI IP video stream van.

Neem contact met ons op voor verdere informatie of voor het bijwonen van een TC2 demonstratie inclusief NDI toepassingen, PTZ bestuurbare camera's en 3D virtuele set gebruik in onze chomakey studio.
Merk en Trade namen voorbehouden aan de respectievelijke eigenaren
Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw
Levering na acceptatie schriftelijke bevestiging en leveringsvoorwaarden
Lines Broadcast B.V.
Wanraaij 4
6673 DN Andelst
Tel: 0488-421528
Email via contactpagina

Lines Broadcast BV
Wanraaij 4
6673 DN Andelst
Tel: 0488-421528
Email via contact pagina
Terug naar de inhoud