NewTek NDI chromakey greenscreen virtual set 3D virtuele chromakey - NewTek Marshall Skaarhoj BirdDog Aja Minrray Kiloview NDI Kiloview

Ga naar de inhoud

NewTek 3D set met virtuele augmented bewegingen

NewTek virtuele set en virtual set editor

NewTek gebruikt 3D virtuele sets met o.a. graphics algoritmes die voorkomen uit NewTeks LightWave het  render engine en 3D animatie/FX compositing programma voor de Hollywood Blockbuster industrie wat al terug gaat tot de eerste startrek series.

Uw eigen virtuele studio op maar een paar vierkante meters ook b.v. in een kantoorruimte.

Realiseer uw visie voor een professioneel ogende studio - waar u maar wilt. Met een eenvoudige installatie, een paar vierkante meter ruimte en Virtual Set Editor kunt u elke locatie transformeren in een spectaculaire virtuele omgeving die uw productiewaarde dramatisch verhoogt en uw eigen vormgeving en uiting direct aan uw presentatie toevoegt.

Het bouwen en bewerken van uw eigen virtuele sets is nog maar het begin. Leg een panoramisch beeld vast met een camera of smartphone om een virtuele set te genereren vanaf een echte locatie. Creëer aangepaste 3D-overgangen en warping-effecten en maak o.a. animatielussen met de gratis meegeleverde Animation Store Creator-applicatie.

NewTek 3D Virtuele Sets

Door de ervaring van LightWave 3D compositing hebben alle TriCaster systemen de mogelijkheid van gebruik van 3D virtuele sets in een chromakey setup. Hierdoor plaats u uzelf in een studio van b.v. 15x20m terwijl u eigenlijk voor een groen wandje staat van 2,5x2,5m, en de camera's maken virtuele bewegingen door de set zonder camera bemensing tevens kunt u augmented reality toepassen. Optineel is NewTek Virtuele set edior software leverbaar hiermee compileert u zelf 3D sets die gemaakt zijn in b.v. 3D max, Lightwave of andere 3D software naar een NewTek 3D virtuele set. Ook kunt u composities uit PhotoShop PSD files omzetten naar een virtuele set. Of maak een hoge resolutie foto van een leuke plek en maak hier via PhotoShop een virtuele set van met de VSE software.


VSE ook te gebruiken met panorama foto's en Photoshop PSD files


Met Virtual Set Editor heb je de tools binnen handbereik om van elke ruimte een authentieke studio-sfeer te maken. Pas een van de meegeleverde startersets aan zodat ze passen bij uw merk, stijl en kleurenschema, of importeer een unieke studio die vanaf de grond opgebouwd is met uw eigen ontwerptoepassingen. Sla uw wijzigingen op, exporteer uw eindproduct en het podium is klaar voor uw live productie.
Plaats uw  uw presentatoren  in een 360 ° virtuele omgeving met holografische virtuele sets. Leg een panoramische afbeelding vast van elke locatie in de echte wereld met een smartphone of camera, of modelleer een scène met een 3D-toepassing en importeer vervolgens in Virtual Set Editor om ongelooflijk levensechte sets te genereren die de grenzen tussen virtueel en realiteit vervagen.


Verkort uw video productie tijd met opname in real time tegen lagere kosten


Maak uw eigen  uw conten productie in aangepaste, full-colour geanimeerde effecten en overgangen met alfakanaal en ingesloten audio om een kenmerkende look en feel voor uw show te creëren met de meegeleverde Animation Store Creator. Verbeter het wisselen van meerdere camera's met visuele effecten zoals real-time  Cloth Dynamics , Warp transformaties en bewegings overlays. En genereer framebufferanimaties op basis van originele afbeeldingsreeksen en korte videoclips om een bibliotheek met beelden te creëren die u op verzoek kunt oproepen of die tijdens uw show continu kunt herhalen.
    
Meer keuzes voor creatievere producties

    
Gebruik  uw eigen creatieve elementen om sets  ontwikkelen of gebruik een ontwerper om ze voor u te maken. Tevens diverse kant en klare 3D virtuele sets beschikbaar om aan te kopen en eventueel aan te passen naar uw vormgeving, kleurstellingen , logo's etc. met de optionele VSE software.

NewTek 3D Virtuele set chromakey geeft u net dat beetje meer en een instant professionele uitstraling die het uiterlijk en het gevoel van uw producties verbetert - gemakkelijk en betaalbaar.

TriCaster is produceren in een professioneel TV format

NewTek TriCaster is in tegenstelling tot een videoswitcher een compleet regie systeem, de innovatieve software oplossingen gecombineerd met hardware I/O en NewTek werkstation geven u de kans om uw productie te reasiseren in een video opname, Live streaming uitzending of studio opname die niet voor een broadcast uitzending onder hoeft te doen, en dit tegen een fractie van de kosten.
Door gebruik te maken van video over IP NDI en de uitgebreide automatisering vanuit voorgemaakte templates en scripst blijft de leercurve laag en door iedereen te gebruiken.

TriCaster multi inzetbaar

Het Tricaster systeem is multi inzetbaar en geschikt voor alle soorten van video produceren, voor het opnemen of live streamen van uw event, congres, webinar, seminar,  zaalvoorstelling, sportregistratie maar ook voor video studio opname , tafelgesprekken, videoclips, educatie, kennisclips, product presentatie, e-learning, video marketing met of zonder 3D virtuele set of een combinatie van beide, waarmee u een traditionele decor samensteld, met chromakey wanden voor afspelen van video.
In de 3D chromakey sets beweegt u de camera's virtueel gecombineerd met augmented reality, en een groot voordeel van virtuele sets is dat u in de ochtend uw videojournaal opneemt en in de middag uw sportshow alles in dezefde ruimte maar met een compleet andere uitstraling.
vse

NewTek de mogelijkheden zijn ongekend

Buiten de zeer uitgebreide standaard mogelijkheden kunt u ook nog kiezen voor een Premium Acces abonnement waarbij nog meer opties worden aangeboden en toegevoegd worden bij uitkomen, nu met functies als Live story creater  een uniek prompter (autocue) toevoeging waarbij u een automatisering script kunt toevoegen zodanig dat indien de rgele op een bepaald punt komt er b.v. van camera gewisseld wordt, een graphics in beeld kmt , een video gestrat wordt bedenk het maar zonder dat er fysiek iemand iets bediend.

Live Graphics waarbij u Adobe after effects titels, motion graphics en looping effects direct live importeerd in de TriCaster. Live panel waarmee u uw eigen bedienings console  maakt in uw browser van PC/Laptop/tablet.  Met NDI KVM  kunt u uw TriCaster op elke werkplek bedienen die op het NDI netwerk is aangesloten. En nog veel meer functies als ongelimiteerde NDI recording, Pro Audio I/O. Gebruik non standaard Aspect ratios en framerates om 9:16 beelden of vierkant video te maken.
Merk en Trade namen voorbehouden aan de respectievelijke eigenaren
Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw
Levering na acceptatie schriftelijke bevestiging en leveringsvoorwaarden
Lines Broadcast B.V.
Wanraaij 4
6673 DN Andelst
Tel: 0488-421528
Email via contactpagina

Lines Broadcast BV
Wanraaij 4
6673 DN Andelst
Tel: 0488-421528
Email via contact pagina
Terug naar de inhoud