VIZRT NewTek IP based visual story telling - NewTek Marshall Skaarhoj BirdDog Aja Minrray Kiloview NDI Kiloview

Ga naar de inhoud
vizrt
VIZRT Group
Vizrt Group® gaat uit van een enkel doel; dat van "meer verhalen, beter verteld", het leveren van media content creators over de hele wereld met software-defined visual storytelling tools en oplossingen om hen te helpen meer impactvolle, bekroonde content te creëren, (meer verhalen) op een manier die geschikt is voor hun zakelijke behoeften.

De groep bevat drie van de sterkste namen in de broadcast technologie industrie; NewTek, NDI® en Vizrt. Alle drie creatieve bedrijven, gebouwd op innovatie en gegroeid door onze mensen, met als doel de meest aanbevolen leverancier van oplossingen te worden in de markten die we bedienen.

VIZRT combineert Content-Centricity, Software-Defined, IP First en Innovatie om het succes van VIZRT klanten te vergroten bij het leveren content aan hun publiek.

Vizrt Group is een wereldwijde en diverse organisatie met meer dan 600 medewerkers van 58 verschillende nationaliteiten, met kantoren in 16 landen wereldwijd. Het is particulier eigendom van Nordic Capital Fund VIII.

MORE STORIES, BETTER TOLD

Merk en Trade namen voorbehouden aan de respectievelijke eigenaren
Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw
Levering na acceptatie schriftelijke bevestiging en leveringsvoorwaarden
Lines Broadcast B.V.
Wanraaij 4
6673 DN Andelst
Tel: 0488-421528
Email via contactpagina

Lines Broadcast BV
Wanraaij 4
6673 DN Andelst
Tel: 0488-421528
Email via contact pagina
Terug naar de inhoud