GBlabs video media server data shared storage - NewTek Marshall Skaarhoj BirdDog Aja Minrray Kiloview NDI Kiloview

Ga naar de inhoud

GBlabs Media Storage

Voor Creatieve gebruikers

Hybride drive technologie

SSD Shared Storage

Intelligente media opslag

IT goedgekeurd

GBlabs media storage

GB labs Ecosystem en eigen  achitecture maken intelligent shared storage oplossingen mogelijk.
Afhankelijk van uw shared media opslag behoefte heeft GBlabs een oplossing op maat inclusief on-line video, near on-line en archive.
In gebruik bij die bedrijven die vragen om geavanceerde en betrouwbare media opslag voor o.a. video montage en render toepassingen.

Een van de bekendste annimatie studio's Aardman Annimations bekend van o.a. Shaun het Schaap en Wallace en Grommit vertrouwd volledig op GBlabs shared storages voor hun Stop-Motion opname en rendering.
 
In Nederland gebruikt o.a. TU Delft GBlabs Space , Echo en Mosaic voor 4K montage in combinatie met NewTek TriCaster studio's en 4K virtual reality rendering.

Kies alleen voor het beste

Omdat het betrouwbare, krachtige en gebruiksvriendelijke prestaties en ultieme zichtbaarheid biedt over hoe opslag wordt gebruikt, vereist de opslag van GB Labs de minste hoeveelheid hardware van elk ander systeem dat vandaag beschikbaar is. Dit komt omdat GB Labs bij benadering van opslag de inefficiëntie minimaliseert die normaal gesproken wordt geassocieerd met de meeste andere soorten  opslagsystemen, waarvoor vaak 2, 3 of zelfs 4 keer zoveel hardware nodig is.

          
                                                                                                                                                                                                                              
Daarnaast zijn die systemen in vergelijk met GBlabs  duurder in  aanschaf, niet alleen bij aanschaf maar ook om te bedienen en te onderhouden. En dan is er ook nog  de kwestie van het omgaan met al het extra benodigde vermogen en de warmte die moet worden afgevoerd voor systemen met meerdere drives . Met GB Labs heeft u die problemen niet, omdat door het  minimale aantal vereiste drives  deze ook minder warmte genereren en zeer energie zuinig zijn .
GBlabs
NDI opnemen
GBlabs  kent geen concessies
Met GBlabs media opslag systemen kunt u direct NDI streams opnemen en monteren met Adbobe Premiere.

Met NDI-enabled CORE.4 OS integreren de opslagoplossingen van GB Labs naadloos met NewTek's TriCaster® en VMC multi-camera videoproductiesystemen, en alle andere NDI-compatible  apparaten en systemen die zijn aangesloten op een standaard Ethernet lokaal netwerk. Dit stelt producenten in staat om uit meerdere sources media te lezen met snelheden tot 18.000 MB / sec, waardoor GB Labs de snelste NAS op de markt is.. In combinatie met een functierijke toolset die is ingebouwd in het CORE.4-besturingssysteem, is GB Labs ideaal geconfigureerd om het middelpunt te zijn van elke hedendaagse IP-mediaproductie- en distributieworkflow.


GB Labs is de wereldleider in intelligente mediaopslag en creëert een gedeeld opslagecosysteem voor de media-industrie. Door real-world brancheproblemen te begrijpen, zijn geavanceerde technologieën ontwikkeld voor de unieke "CORE" -software die voldoet aan de behoeften van eindgebruikers. Ongeacht waar de productie wordt gefilmd, hoe groot het team is of de omvang van het budget, GB Labs kan een oplossing bieden om ervoor te zorgen dat deadlines worden gehaald en gedurende het hele proces is een veilig gebruik van content gegarandeerd.
fastnas
gblabs fastnas
De GBlabs FastNAS levert enorme prestaties en enorme capaciteit tegen een fractie van de kosten van andere systemen.
Dit product is niet alleen gebouwd voor high-end postproductie of omroepen, het is het ideale opslagplatform voor iedereen die geïnteresseerd is in hoge prestaties in combinatie met grote capaciteiten voor een geweldige prijs.
Onze Velocity RAID Engine (VRE) is geoptimaliseerd voor AV-gebruik en lage latentierespons en vormt de kern van de FastNAS-ervaring. Deze technologie wordt ook gecombineerd met GB Labs ‘Nitro’ -versnelling, waardoor de voordelen van hybride opslag op de bredere markt komen. De perfecte combinatie van capaciteit en kostenvoordeel die harde schijven bieden met de prestaties en responsiviteit die alleen flash kan bieden.

FastNas is leverbaar in meerdere uitvoeringen kijk voor compleet overzicht op GBlabs
Space GBlabs
GBlabs Space krachtige, intelligente en eenvoudig schaalbare mediaopslag voor veeleisende workflows.
Verschillende video montage editers  kunnen gelijktijdig samenwerken aan bestanden en projecten voor volledige creatieve vrijheid. Met SPACE-opslag hebben Mac-, Linux- en Windows-clients gelijktijdig toegang tot projecten, terwijl beheerders de toegangsrechten, opslagquota en toegestane bandbreedte van gebruikers kunnen specificeren.
SPACE is ontworpen om eenvoudig te installeren, te onderhouden en te upgraden. IP-connectiviteit betekent dat inbelondersteuning problemen op afstand kan oplossen - overal ter wereld. Gegevensoverdracht is snel met behulp van 1 Gb, 10 Gb, 25 Gb, 40 Gb en 100 Gb verbindingen, vooral bij het verplaatsen van gegevens tussen lagen van GB Labs-eenheden waar onze systeemintelligentie en workflowefficiëntie op de voorgrond treden.

Kijk voor het volledige Space overzicht bij GBlabs
gblabs echo
Naarmate je  archief groeit, groeit GBlabs ECHO mee . Dynamisch, kosteneffectief en massaal.
De meeste nearline archiefproducten op de markt bieden grote capaciteiten, vele bieden uitstekende beveiliging en enkele bieden de snelheid voor lees- / schrijfbewerkingen met meerdere streams. Een handjevol biedt u snelle en betaalbare uitbreiding, een minderheid staat vrijwel onmiddellijke schaling over Ethernet-netwerken toe.
Gegevensbeveiliging is essentieel, net als een direct beschikbaar media-archief. De GBlabs  ECHO kan beide rollen vervullen in een ultramoderne nearline-oplossing. ECHO kan lokaal of op afstand worden gehuisvest, het kan noodherstel bieden door uw volledige Tier 1-media-activa te repliceren. Het heeft ook de snelheid en capaciteit om uw groeiende archief op te slaan, waardoor gebruikers direct toegang hebben tot elk bestand via standaard Ethernet-netwerken.

Kijk voor het volledige echo prgramma kijk op GBlabs
GBlabs LTO
Een serieuze back-up- en archieftoolkit voor creatieve teams en professionals.
Alle GB Labs LTO-systemen bevatten volledig uitgeruste archiveringssoftware voor back-up- en archiveringstaken. De interface voor de software is een web-GUI waarmee gebruikers en beheerders TAR-bestanden naar tape-sets kunnen schrijven of de tapes zelfs als LTFS kunnen formatteren. Alle bewerkingen kunnen worden voltooid met behulp van de software en gegevens kunnen naadloos worden opgehaald uit elk GB Labs-systeem.
Uniek is dat het systeem gebruikers ook toestaat om LTFS-tapes op hun desktops te monteren via het netwerk. U kunt dan net als elk ander verwijderbaar medium (USB, FireWire-schijven enz.) Met de tapes communiceren.
De software registreert alle activiteiten en catalogiseert de inhoud van elke tape en eventuele aanvullende metagegevens. Dit betekent dat de hele catalogus intelligent kan worden doorzocht en dat gegevens snel en eenvoudig kunnen worden opgehaald.

Kijk voor de LTO oplossingen bij GBlabs
Neem contact met ons op voor meer informatie voor op maat gemaakte aanbiedingenen eventueel gekoppeld aan NewTek TriCaster regiesystemen
Merk en Trade namen voorbehouden aan de respectievelijke eigenaren
Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw
Levering na acceptatie schriftelijke bevestiging en leveringsvoorwaarden
Lines Broadcast B.V.
Wanraaij 4
6673 DN Andelst
Tel: 0488-421528
Email via contactpagina

Lines Broadcast BV
Wanraaij 4
6673 DN Andelst
Tel: 0488-421528
Email via contact pagina
Terug naar de inhoud