VIZ Virtual Studio Go VIZRT - NewTek Marshall Skaarhoj BirdDog Aja Minrray Kiloview NDI Kiloview

Ga naar de inhoud
studio go
Innovatief, Meesleepend en Onmisbaar.
Viz Virtual Studio Go is 's werelds eerste  volledig uitgeruste, kant-en-klare AR Graphics en Virtual Studio out of the box.
Het ontwerp is speciaal gebouwd voor bedrijfstrainingen  ,educatie, hoger onderwijsinstructie kennisclips, video studio's en  visuele radioproductie.
Het heeft alles wat je nodig hebt, inclusief een  grafische server, PTZ UHD-camera, een aanpasbare AR grafische en  virtuele set scene, bediening, vereenvoudigde lenskalibratie en  de aangesloten workflows van NDI® om uw virtuele studio in een mum van  tijd op te zetten.

Gooi  eindelijk de  PowerPoint weg en vertel een beter, boeiender verhaal door  AR-graphics en virtuele sets te gebruiken met Viz Virtual Studio Go.
Maak uw corporate bedrijfs presentaties , klassikale instructie in het  onderwijs, broadcast AV digitale studio, creative agency  videoproductie en visual radio-live streams  zinvoller en gedenkwaardiger.
Viz  Virtual Studio Go, de perfecte aanvulling op elke TriCaster-productie,  inspireert betrokkenheid en wordt vooraf geconfigureerd en klaar voor  gebruik geleverd.

Ontworpen  met Vizrt's Viz Virtual Studio-mogelijkheden van wereldklasse, de  verbonden workflows van NDI® en Vizrt's eigen PTZ3 UHD-camera, is Viz  Virtual Studio Go een complete AR-grafische en virtuele set-oplossing.
Samen met het Viz Arc® AR-bedieningspaneel kunnen visuele  verhalenvertellers ongelooflijk boeiende XR-ervaringen produceren.
vizrt
virtual studio
VIZ
Het is  compleet
Preconfigured en u kunt gelijk van start.
   
Het  zit allemaal al in het systeem. En zonder initiële kosten voor het maken van  AR-graphics of een virtuele scène, bespaart u tijd en geld. Het is uw  toegangspoort tot Vizrt-workflow.

Breng AR Graphics in beeld en vul deze met data uit uw database
Te gebruiken met en zonder virtuele chromakey set
Beweeg de PTZ camera waarbij de graphics blijven staan of draai
de camera naar de graphics toe.


 Gebruik AR Graphics in een Fysiek decor                     Of combineer met een virtuele 3D Chromakey set
  
virtual studio
De  beste graphics ter wereld
Viz Virtual Studio Go is ontstaan uit Vizrt's  vertrouwde, branchebepalende Viz-workflows, en gebouwd op de nieuwste  versie van Viz Engine™, het krachtigste en meest veelzijdige grafische  platform ter wereld.
De aanpasbare AR-afbeelding en virtuele  scène die het systeem aanmaakt en gerenderd door de Viz Engine  Renderer, maakt het opzetten van een virtuele studio eenvoudiger dan  ooit.

Viz Arc – Maximaliseer meeslepende verhalen vanuit één interface
De Viz Arc-besturingsapplicatie, die wordt geleverd met de beste  color difference keyer,  ondersteunt de intelligente automatische  aanpassingsfunctie van de Precision Keyer, waardoor Viz Virtual Studio  Go  eenvoudiger is in te stellen, te implementeren en te produceren.
Heb toegang tot en controle over alle grafische XR-inhoud, pas kleuren en  logo's aan en positioneer en bedien de PTZ3 UHD-camera eenvoudig.

NDI® Powered virtual graphics
NDI®, de veelzijdige en meest gebruikte IP-video-industriestandaard, wordt native gebruikt om zeer nauwkeurige  synchronisatie en  bediening van de tracking  PTZ-camera  (pan,  tilt, zoom). Tegelijkertijd, het meegeleverde Viz Arc®  AR-bedieningspaneel geeft visuele verhalenvertellers ongeëvenaarde  controle en toegang naar elk XR-element.
Merk en Trade namen voorbehouden aan de respectievelijke eigenaren
Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw
Levering na acceptatie schriftelijke bevestiging en leveringsvoorwaarden
Lines Broadcast B.V.
Wanraaij 4
6673 DN Andelst
Tel: 0488-421528
Email via contactpagina

Lines Broadcast BV
Wanraaij 4
6673 DN Andelst
Tel: 0488-421528
Email via contact pagina
Terug naar de inhoud