NewBlue FX NDI Title Captiva titler software - NewTek Marshall Skaarhoj BirdDog Aja Minrray Kiloview NDI Kiloview

Ga naar de inhoud
newblue
NewBlueFX Captiva Live Graphics en data visualisatie voor uw video productie.
Broadcast kwaliteit graphics en NDI video over IP compatible titler
Leverbaar in drie uitvoeringen PRESENT-SPORT-BROADCAST

Maak  en voer eenvoudig presentaties uit. Verbeter uw live productie met  ingebouwde data-integraties en grafische ontwerpen.
Real-time graphics  aangestuurd door lokale spreadsheets, cloudspreadsheets van Google of  Microsoft en Zoom-data en camerafeeds. Presentatiebediening voor  beeld-in-beeld, schermopname, virtuele webcam en meer.
150+  professionele graphics klaar voor al uw grafische behoeften.
Nieuwe  softwareoptie: WeatherCast biedt real-time, locatiespecifieke  weersvoorspellingen.

Geschikt voor Broadcast

Professionele Graphics door gegevens en informatie op professionele, creatieve  en opvallende manieren te visualiseren met NewBlueFX Captivate.
Captivate wordt  wereldwijd gebruikt door grote en kleine omroepen en biedt u een krachtige,  creatieve oplossing  die prachtig geproduceerde producties leveren voor  live-uitzendingen en live in real-time video productie zonder al het 'bouwen' dat vaak minder flexibele  pakketten in de weg staat.
Onbeperkte  gelijktijdige graphics op maximaal 16 kanalen met ondersteuning voor 4K  NDI met alpha of SDI-key en fill.
300+ professioneel ontworpen  graphics, geavanceerde playout-workflows, extra data-integraties en  toegang tot de Captivate API om besturingselementen te creëren die elk  uitzendscenario mogelijk maken.
Nu met directe After Effects-integratie  voor snelle, realtime, datagestuurde play-out van After  Effects-projecten en MOGRT-graphics. Inclusief WeatherCast & Instant  Replay.

Geschikt voor Sport
Lever  sportproducties die sportfans verwachten met NewBlueFX Captivate. Produceer  statistieken van netwerkkwaliteit, scoreborden, lower thirds en meer in  minuten, niet in uren. Maak snel verbinding met scorebordgegevens van  Daktronics, Fair-Play, OES, Stat Crew, Scorebird of Sportzcast om scores  voor elk sportevenement te stimuleren. Creëer een buzz met Captivate.

Geschikt voor Educatie
Trek  de aandacht met uw kennisclips en video uitingen van de studenten, met Captivate, de budgetvriendelijke  live-oplossing voor het klaslokaal, de studio op de campus of andere afdelingen. Of u nu les geeft in het maken van live graphics of  het produceren van een educatieve of atletische livestream voor uw  school, Captivate voldoet aan al uw productiebehoeften.

Geschikt voor Religie en kerk TV.
Inspireer  en stimuleer uw volgers met gepolijste videobeelden. Met Captivate  kunt u eenvoudig integreren in ProPresenter of Easy Worship en  songteksten, Schriftteksten, aankondigingen en preeknotities als  geanimeerde afbeeldingen rechtstreeks op het scherm afleveren. Captivate  stelt u in staat om creatief en boeiend te zijn zonder een steile  leercurve.Geschikt voor Corporate Communications
Verbeter  uw communicatie en betrek uw publiek met een liveproductie van  uitzendkwaliteit. Met de krachtige Zoom- en Teams-integratie van  Captivate hoeft u geen tv-netwerk te zijn om hoogwaardige, professionele  afbeeldingen uit te zenden naar uw werknemers, klanten of adviesraad.  Nu kan iedereen, in elke organisatie, prachtige, meeslepende producties  maken met de Captivate-productfamilie - en dat alles tegen een  goede prijs performance.

Geschikt voor overheid
Betrek  en informeer uw kiezers en gemeente, ambtenaren, Politieke Partijen met live video-outreach, essentieel voor de  huidige overheid. Met Captivate kunnen overheidsinstanties op alle  niveaus - federaal, staats-, provinciaal en gemeentelijk - professionele  live-uitzendingen produceren met een minimum aan kosten of  inspanningen. Captivate past in alle overheidsbudgetten en biedt een  gemakkelijke manier om snel en betaalbaar aan uw behoeften op het gebied  van live-uitzendingen te voldoen.

Geschikt voor Live Event video producties
Voeg meerwarde en graphics toe aan uw live event .Verleid  het publiek met een high-end netwerkgevoel, zonder de bank te verslaan.  Met Captivate verhoogt u uw productiewaarde met live graphics,  dynamische gegevensinvoer en integratie van sociale media. Of uw  evenement nu persoonlijk of virtueel is, Captivate brengt  broadcast-graphics naar elke live productiesuite.NewBlueFX Captiva Live Graphics NDI Compatible leverbaar in drie uitvoeringen

                          PRESENT                                              SPORT                                              BROADCAST

NewBlueFX kunnen wij voor u demonstreren in onze NDi video studio.
Ook in combinatie met VIZRT TriCaster Multicamera Regie en NDI PTZ camera's

Neem contact met ons op voor prijsaanbiedingen en demonstratie afspraken
Merk en Trade namen voorbehouden aan de respectievelijke eigenaren
Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw
Levering na acceptatie schriftelijke bevestiging en leveringsvoorwaarden
Lines Broadcast B.V.
Wanraaij 4
6673 DN Andelst
Tel: 0488-421528
Email via contactpagina

Lines Broadcast BV
Wanraaij 4
6673 DN Andelst
Tel: 0488-421528
Email via contact pagina
Terug naar de inhoud