Talkshow Skype Skype tx VS 4000 Broadcast SkypeTX streaming - NewTek Marshall Skaarhoj BirdDog Aja Minrray Kiloview NDI Kiloview

Ga naar de inhoud

NewTek Skype TX Broadcast

NewTek TalkShow VS 4000

Haal externe  VIP video inbellers live  in uw uitzending binnen via Skype TX
En maak gebruik van de wereldwijd geplaatste speciale Microsoft TX hubs
Voor betere Video/Audio kwaliteit en minder vertraging
Tot Full HD video 1920x1080
Ideaal voor correspondenten video
Betere kwaliteit dan zoom/teams
Gebruik van standaard gratis Skype aan client kant
Geen satelliet up-link nodig
Client ziet tally en master preview
Skype logo uit te schakelen
Speciale engineer talkback functie
Te gebruiken met NDI en 3G SDI in-uit

talkshow

NewTek VS 4000 TalkShow

Breng 4x externe standaardgratis Skype TX clients in de uitzending of b.v. tijdens een event of congres, Ook normale Skype clients lopen mee via de speciale wereldwijd geplaatste Microsoft TX hubs indien gekoppeld aan een Skype TX TalkShow.

TalkShow VS 4000 is het professionele, meerkanaals videogespreksysteem dat is ontworpen om u gelijktijdig in realtime te verbinden met maximaal 4 gasten op afstand - ongeacht hun locatie - en om afleidingsvrije HD-inhoud van uitzendkwaliteit te leveren met volledige productiecontrole.

4 gelijktijdige Skype-videokanalen in broadcast resolutie (kwaliteit beter als zoom/teams)
   4-in, 4-uit HD-SDI-aansluitingen
   Ge├»ntegreerde NDI┬«-technologie die invoer en uitvoer via NDI IP ondersteunt

   Tally-melding en master retour video op alle gesprekskanalen
Met automatische aspectratio-conversies en gebalanceerde audio, en zonder gebruik vavn b.v. een scanconverter.
NewTek's eigen, real-time video processing engine bevat uitstekende scaling, formaatconversie, aspect- en kleurcorrectieroutines; beperk de retourvideoresolutie om prioriteit te geven aan de kwaliteit van inkomende gespreksvideo.
Ingebouwde videokwaliteitscontroles.
Automatische Failover naar een aangepast, stilstaand beeld wanneer er onvoorziene bandbreedtebeperkingen optreden onder een door de operator vooraf ingestelde waarde.

Voer een live hoge  resolutie videogesprek uit naar elke SDI-productieswitcher of -router, en accepteer elke SDI-invoerbron om een retoursignaal terug te sturen naar de beller op afstand via Skype of gebruik de mogelijkheden van NDI video over IP met meerdere, gelijktijdige Skype-gesprekken
TAlkShow

TalkShow hoge kwaliteit video en audio

Bedien de TalkShow met de gratis MicroSoft Skype TX controller, controller de audio settings van een normale Skype client op afstand,
Geef een Tally indicatie aan de client kant wanneer die in de uitzending is.
Mogelijkheid om het Skype logo uit te schakelen.
Koppel de TalkShow via NDI aan de NewTek TriCaster, of gebruik de TalkShow met SDI in en uit.
Multiview display.
Audio DSP functies met noise gate, equalizer, compressor limiter, VU meters en monitor overlay's.
Aprate engineer audio headset verbinding naar Skype client  buiten de uitzending om.NewTek TalkShow VS-4000 Skype TX wereldwijd video broadcast systeem.
Terugspreken
Communiceer off-air direct met Skype bellers, met een headset en een druk op de knop of een externe GPI trigger. Met de TalkShow Talk Back-functie kunnen operators, producenten of regisseurs net zo gemakkelijk met bellers praten als met talent en crew in de studio, zodat ze bellers kunnen voorbereiden, instructies kunnen geven en aanvullende informatie kunnen doorgeven voordat ze de lucht ingaan.

Kleurcorrectie
Buiten de gecontroleerde studio-omgeving, wanneer de lichtomstandigheden of kleurkenmerken minder dan ideaal zijn, compenseert u dit gemakkelijk met TalkShow. Het is de enige oplossing met NewTek's volledig configureerbare proc amp instellingen en automatische kleurcorrectie, zodat de beeldkenmerken dynamisch in real-time kunnen worden geoptimaliseerd, zonder dat monitoring nodig is. De video van externe bellers kan alle kanten op gaan, maar u kunt ervoor zorgen dat uw kijkers een professionele presentatie zien.

Controle vooraf
Full-motion previews, zodat operators precies weten hoe het gesprek verloopt. Waar andere oplossingen u laten vertrouwen op videovoorvertoningen met een framerate van ongeveer 5 frames per seconde, ondersteunt TalkShow full-motion, hoogwaardige videovoorvertoningen voor real-time monitoring van in- en uitgangssignalen.

Tally-ondersteuning
Weet altijd wie er praat. TalkShow is de enige Skype TX oplossing die een tally overlay visueel ondersteunt om terug te keren naar bellers, die aangeeft wanneer ze in gesprek zijn en live in de uitzending. De tally overlay is aanpasbaar, zodat een showlogo of afbeelding naar keuze mogelijk is - niet alleen om bellers te laten weten wanneer hun gesprek live is, maar ook om uw programma extra brandingmogelijkheden te bieden.

Professionele audiotools
Inkomende en uitgaande audiosignalen zijn volledig configureerbaar, met gain control, compressor/limiter, en 7-bands equalizer op in- en uitgangen om de geluidskwaliteit te verbeteren, niveaus aan te passen voor consistentie, en clipping of oversturing te voorkomen. TalkShow bevat ook VU-meterweergaven die configureerbaar zijn in alle gangbare professionele audioschalen, waaronder dBFS, dBU en dBVU, voor nauwkeurige, real-time audiomonitoring.

Configureerbare Monitoring
TalkShow VS 4000 ondersteunt monitoring en controle op twee schermen, optionele picture-in-picture weergaven van inkomende en uitgaande videosignalen, en laat u kiezen uit verschillende multi-view lay-outs en onafhankelijk uw keuze van video-overlays toepassen - inclusief veilige zones, middenkruis en audio VU-meters - op elke oproepmonitor om de werkruimte naar uw voorkeur te configureren.
Minimale latentie.

TalkShow is geoptimaliseerd voor de laagste latentie bij integratie in en genlocked binnen uitzendomgevingen.

TriCaster in combinatie met TalkShow multi inzetbaar

Het Tricaster systeem is multi inzetbaar en geschikt voor alle soorten van video produceren, voor het opnemen of live streamen van uw event, congres, webinar, seminar,  zaalvoorstelling, sportregistratie maar ook voor video studio opname , tafelgesprekken, videoclips, educatie, kennisclips, product presentatie, e-learning, video marketing met of zonder 3D virtuele set of een combinatie van beide, waarmee u een traditionele decor samensteld, met chromakey wanden voor afspelen van video.

In de 3D chromakey sets beweegt u de camera's virtueel gecombineerd met augmented reality, en een groot voordeel van virtuele sets is dat u in de ochtend uw videojournaal opneemt en in de middag uw sportshow alles in dezefde ruimte maar met een compleet andere uitstraling.
Verschillende TriCaster systeem als de Mini 4K, TriCaster 410plus en TC1  hebben Skype TX kanalen ingebouwd.

NewTek de mogelijkheden zijn ongekend

Buiten de zeer uitgebreide standaard mogelijkheden kunt u ook nog kiezen voor een Premium Acces abonnement waarbij nog meer opties worden aangeboden en toegevoegd worden bij uitkomen, nu met functies als Live story creater  een uniek prompter (autocue) toevoeging waarbij u een automatisering script kunt toevoegen zodanig dat indien de regel op een bepaald punt komt er b.v. van camera gewisseld wordt, een graphics in beeld komt , een video gestart wordt, bedenk het maar zonder dat er fysiek iemand iets bediend.

Live Graphics waarbij u Adobe after effects titels, motion graphics en looping effects direct live importeerd in de TriCaster.
Live panel waarmee u uw eigen bedienings console  maakt in uw browser van PC/Laptop/tablet.  
Met NDI KVM  kunt u uw TriCaster op elke werkplek bedienen die op het NDI netwerk is aangesloten.
En nog veel meer functies als ongelimiteerde NDI recording, Pro Audio I/O. Gebruik non standaard Aspect ratios en framerates om 9:16 beelden of vierkant video te maken.
Merk en Trade namen voorbehouden aan de respectievelijke eigenaren
Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw
Levering na acceptatie schriftelijke bevestiging en leveringsvoorwaarden
Lines Broadcast B.V.
Wanraaij 4
6673 DN Andelst
Tel: 0488-421528
Email via contactpagina

Lines Broadcast BV
Wanraaij 4
6673 DN Andelst
Tel: 0488-421528
Email via contact pagina
Terug naar de inhoud