Ospreyvideo encoding decoding capture VMIX OBS live streaming - NewTek Marshall Skaarhoj BirdDog Aja Minrray Kiloview NDI Kiloview

Ga naar de inhoud

OspreyVideo

Capture kaarten o.a. voor VMIX en OBS

Talon Encoders/Decoders

Video converters

Fiber extenders

Ook voor uw video productie

Het Ospreyvideo  Verschil

Ospreyvideo  producten, zijn hoge standaard producten gebaseerd op broadcast normeringen en die voor missie kritieke toepassingen, zijn ontworpen,  om o.a. bestand te zijn tegen extreme omgevingsomstandigheden, zoals onvoorspelbare temperatuurschommelingen, onstabiele elektriciteitsnetten en bovengemiddelde schokken en trillingen. Met deze factoren wordt altijd rekening gehouden bij het ontwerpen van nieuwe producten bij Osprey. De focus van Ospreyvideo  is om klanten betrouwbare producten te bieden voor bedrijfskritische workflows zoals video recording en streaming, medische, elektronische en militaire toepassingen.

De capture kaarten van de 8xx serie zijn o.a. te gebruiken voor VMIX en OBS video multicamera toepassingen

Ospreyvideo Talon UHD-SCD 12G-SDI hardware video decoder
De Talon UHD-SCD 12G-SDI hardware-videodecoder van Osprey is een professionele hardware-videodecoder met ondersteuning voor H.265/HEVC en H.264/AVC-ingangscompressie en 10-bit 4:2:2 kleurdiepte.
De Talon past automatisch de ingangsresolutie aan en kan tot UHD 4K60 aan met vier stereoparen ingebedde audio, met in totaal acht kanalen die via 12G-SDI uitgaan.  De zeer compacte decoder werkt geruisloos dankzij de ventilatorloze werking en heeft status-LED-indicatoren voor zorgeloze workflows en een vergrendelbare voedingsconnector om betrouwbaarheid en continu vermogen te garanderen.
De softwarefuncties van de Talon omvatten ondersteuning voor ingebouwde ondertiteling, SMPTE 2038 en wachtwoordbeveiliging. Er wordt een montagebeugelset meegeleverd.
osprey g2
osprey
Osprey TALON Encoder G1 G2 (drie uitvoeringen)
De  Osprey Talon G2 H.264 Encoder is ontworpen voor A/V- en  broadcast voor  end-to-end video streaming .  De Talon-serie neemt video op uit meerdere formaten, codeert deze naar  H.264 en levert deze via IP. De G2 is uitgerust met een touchscreen (G2)  met  functies als : IP-adres, statusindicator, codering/inactief  en codering Start/Stop.
Talon G1 Encoder, 3G SDI, HDMI, Composite, Unbalanced Stereo Audio Input
Talon G2 Encoder, SDI, HDMI, Composite, Unbalanced Stereo Audio Input, Touch Display
Talon G2 Decoder, SDI, HDMI, Display, Touch Display
ospreyvideo
Ospreyvideo Talon 4K-SC 4K60 12G-SDI/HDMI hardware video encoder
Encodeer, scale en converteer tot DCI 4K60-video voor streaming en archivering met de Talon 4K-SC 4K60 12G-SDI/HDMI hardwarevideo-encoder van Osprey. De 4K-SC ondersteunt invoer van maximaal 4096 x 2160p60 video via één HDMI 2.0- en één 12G-SDI-ingang, en uitvoer via USB 3.1 Gen 1, NVME of netwerkopslag voor archivering.
Er is ook een 12G-SDI-lusuitgang voor het bekijken van uw video. De encoder ondersteunt het gelijktijdig streamen van uw video terwijl u de stream archiveert op een hardware- of netwerkstation.
Deze professionele encoder ondersteunt tot 10-bits 4:2:2 kleurdiepte, de-interlacing, upscale en downscale, framesnelheidconversie, H.265/HEVC- en H.264/MPEG-4/AVC-codering, acht kanalen van AAC-LC audio via HDMI en zestien kanalen AAC-LC-audio via SDI.
Je kunt video streamen via de Gigabit Ethernet-poort met behulp van een verscheidenheid aan protocollen zoals RTMP, RTSP, RTP en UDP, en het ondersteunt een verscheidenheid aan CDN-integraties.
U kunt bestanden opslaan in MP4- en TS-bestanden via de USB 3.1 Gen 1 Type-A-uitgang, via de Ethernet-poort, en het ondersteunt NVME-archivering met behulp van een afzonderlijk verkrijgbare schijf.  De encoder ondersteunt ook een SRT-veilig, betrouwbaar transportprotocol met meerdere beveiligingsfuncties, externe firmware-upgrade, ingebouwde ondertiteling, een JSON REST API en wachtwoordbeveiliging. Een statusdisplay toont de huidige instellingen van het apparaat en status-LED's geven actieve poorten aan. Het heeft een ontwerp zonder ventilator en een vergrendelbare stroomaansluiting.
Ospreyvideo Raptor SDI Capture Cards
RAPTOR 1220 2 Channels 12G-SDI
RAPTOR 935 3 Channels 3G-SDI
RAPTOR 927 2 channels 1x 3G-SDI & 1xHDMI
RAPTOR 925 2 Channels 3G-SDI
RAPTOR 916 1 Channel 3G-SDI
RAPTOR 915 1Channel 3G-SDI met looptrough

Specificaties

Ospreyvideo  RAPTOR HDMI Capture Cards
RAPTOR 914 1x HDMI1.4 4K30, Embedded 4 Stereo Audio Pairs per Channel
RAPTOR 924
2x HDMI1.4 4K30, Embedded 4 Stereo Audio Pairs per Channel
RAPTOR 944 2x HDMI1.4 4K30 or 4x HDMI1.3 1080P60, Embedded 4 Stereo Audio Pairs per Channel
RAPTOR 1214 1x HDMI2.0 4K60, Embedded 4 Stereo Audio Pairs per Channel
RAPTOR 1224 2x HDMI2.0 4K60, Embedded 4 Stereo Audio Pairs per ChannelOsprey Raptor serie capture kaarten worden standaard geleverd met Simulstream.
Met Simulstreaam o.a. Onbeperkte  opnamestreams voor elk fysieke input. Onafhankelijke instellingen  voor cropping, beeldverhouding, kleurformaat, resolutie,  framesnelheid, de-interlacing en kleuraanpassing voor elke afzonderlijke  stream
Maakt meerdere uitvoer streams mogelijk zonder dat er extra  fysieke invoerkanalen nodig zijn, waardoor de hardwarevereisten worden  verminderd. ​

Unified  driver (gemeenschappelijke driver voor alle Raptor-kaarten)
Meerdere  Osprey-kaarten kunnen op één systeem worden aangesloten Automatische  signaaldetectie Naadloze aanpassing aan veranderingen in het  ingangssignaal (framerate/resolutie).

Kijk hier voor de volledige Simulstream specificatie ​
Osprey Raptor 945 3G-SDI Capture kaart.
Capture tot vier kanalen 3G-SDI-video vast en speel deze af tot maximaal 60 fps  met de Raptor Series 945 PCIe Capture Card van Osprey.
Deze Capture kaart  biedt vier bidirectionele 3G-SDI-kanalen,  en werken met SD-, HD- en 3G-frameformaten. Elke SDI-ingang  ondersteunt 16 ingebedde audiokanalen (acht stereokanalen). Bovendien  zorgt een genlock-ingang voor framesynchronisatie wanneer de kaart in de  uitvoermodus wordt gebruikt. Met deze capture-kaart met  SimulStream-technologie kunt u meerdere parallelle  livestream-uitvoerstromen produceren vanaf elke SDI-ingang. Elke  uitvoerstroom kan naar een andere bestemming worden verzonden, met  onafhankelijke instellingen voor kleurr, crop, schalen,  ondertiteling en overlays. De kaart wordt geleverd op een fullheight bracket , daarnaast is een half-height bracket  inbegrepen. Geschikt voor PCIe Gen2 x8>
Geschikt voor o.a. FFMPEG | GStreamer | VirtualDub | OBS | XSplit | vMix | Wirecast, VidBlaster | Wirecast | Wowza | Microsoft Media Encoder | VLC, Adobe Flash Media Encoder, en andere Directshow of V4L2 encoding en streaming software
capture osprey
Ospreyvideo Analoog en SDI capture cards
Osprey 100E 1x Composite (3x Switchable Composite Inputs) or 1x S-Video, No Audio
Osprey 210E 1x Composite or 1x S-Video, 1x Unbalanced Stereo Audio
Osprey 260E 1x Composite or 1x S-Video or 1x Component, 1x Unbalanced or Balanced Stereo Audio
Osprey 460E 4x Composite, 4x Unbalanced Stereo Audio
Osprey 460eSS 4x Composite, 4x Unbalanced Stereo Audio
Osprey 480E 8x Composite Video
Osprey 820E 2x DVI, HDMI, VGA, Component, S-Video, Composite, Audio: 1x Unbalanced Stereo and Embedded HDMI Audio
Osprey 827E 1x 3G SDI, ASI plus 1x HDMI, VGA, Component, S-Video, Composite, Audio:  SDI, AES/EBU, SPDIF, ANALOG, HDMI
Osprey 800A Audio Expansion for 815e, 816e, 820e, 825e, 840e, 845e, 2x AES, 2x SPDIF, 2x Unbalanced, 2x Balanced Audio
Low Latency videocapture
Videoverwerking is zeer arbeidsintensief en de juiste selectie van randapparatuur beperkt het systeemgebruik en de algehele vertraging tot een minimum.  Alle Osprey-capture opnamekaarten zijn ontworpen om te werken zonder ingebouwd geheugen, de videoverwerking gebeurt in de driver. Deze functie zorgt voor minimale hardwarelatentie en garandeert het hoogste beveiligingsniveau omdat er geen video-informatie op de hardware is opgeslagen.
De Osprey video capture kaarten van de 8xx serie zijn o.a. geschikt voor gebruik met VMIX en OBS multicamera systemen.
Merk en Trade namen voorbehouden aan de respectievelijke eigenaren
Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw
Levering na acceptatie schriftelijke bevestiging en leveringsvoorwaarden
Lines Broadcast B.V.
Wanraaij 4
6673 DN Andelst
Tel: 0488-421528
Email via contactpagina

Lines Broadcast BV
Wanraaij 4
6673 DN Andelst
Tel: 0488-421528
Email via contact pagina
Terug naar de inhoud