Marshall Audio Monitoren afluistering AR-D - NewTek Marshall Skaarhoj BirdDog Aja Minrray Kiloview NDI Kiloview

Ga naar de inhoud
marshall
Marshall Rackmount Digitaal en Analoog audio monitoren.
Marshall's  AR-DM-serie digitale audiomonitoren voor rackmontage zijn hoogwaardige,  ultra-nearfield audiomonitoringsystemen voor ruimte kritieke omgevingen  met verwisselbare invoer-/uitvoermodules en in het veld upgradeable  firmware-mogelijkheden.
De AR-DM61-serie bestaat uit de zesde generatie  digitale audiomonitoren voor rackmontage van Marshall, met een  verbeterde geluidskwaliteit en een opnieuw ontworpen chassis. Elke  monitor heeft opnieuw ontworpen luidsprekerbehuizingen om het  uitgangsvermogen te maximaliseren en nieuwe digitale panelen aan de  voorkant die gemakkelijker toegankelijk zijn.

Marshall's  assortiment digitale audiomonitoren is verkrijgbaar in  16-kanaals (AR-DM51) of 64-kanaals (AR-DM61-serie) configuraties,  allemaal voorzien van een live preview videomonitor en ingebouwde  krachtige luidsprekers. De AR-DM61-serie profiteert van intuïtieve  touchscreen-bediening en bestaat uit drie modellen die extra functies  bieden, zoals Dante (AR-DM61-BT-64DT) en Dolby (AR-DM61-BT-DB).  Professionele QC-bewaking van analoge, digitale en netwerkaudiobronnen  wordt eenvoudig en efficiënt gemaakt voor elke uitzend- of AV-toepassing  met behulp van een Marshall Digital Audio Monitor.

Voor analoge audiomonitoring is de Marshall AR-AM4-BG-2 de monitor bij  uitstek, en die een eenvoudige installatie en bediening biedt.
4x analoge,  stereo gebalanceerde XLR-ingangen maken het gemakkelijk om audiobronnen  te controleren, zowel op de set als in de technische ruimte, en met een  RS-232-bedieningspoort is het ook de juiste keuze voor geautomatiseerde  systemen.
Het AR-AM4-BG-2 1RU-ontwerp past in elk rack systeem en de  ingebouwde luidsprekers maken indruk, krachtig genoeg om gehoord te  worden in de luidruchtigste serverruimtes
audio monitor audio
De Marshall AR-DM61-BT-64DT meerkanaals digitale audiomonitor biedt veelzijdige audio-analyse en professionele QC-bewaking van analoge, digitale en netwerkaudiobronnen.
Het  1HE rackmount -ontwerp van de AR-DM61-BT-64DT omvat  stereoluidsprekers, een intuïtieve touchscreen-interface en meerdere handige weergavemodi. De Marshall AR-DM61-BT-64DT meerkanaals digitale audiomonitor biedt veelzijdige audio-analyse en professionele QC-bewaking van analoge, digitale en netwerkaudiobronnen.
marshall audio
Marshall AR-DM61BT Multichannel Digital Audio Monitor
Ervaar audio-analysefuncties, flexibele matrixroutering en  formaatconversietools, en een paar krachtige luidsprekers in een 1  HE rackmount met de Marshall AR-DM61-BT Multi-Channel Digital Audio  Monitor. De AR-DM61-BT is een krachtige audio/video QC-oplossing die  speciaal is ontworpen voor tv-stations, uitzendwagens, transferstations  events, fly away packs. Extra functies zijn  onder meer ondersteuning voor de nieuwste Dolby-formaten™,  Dante-netwerk audio technologie™ en een ingebouwde webserver voor  kanaalmixen, systeeminstellingen en updates.
AR-DM61-BT Multi-Channel Digital Audio Monitor
AR-DM61-BT-64DT AR-DM61-BT with pre-installed Dante module
AR-DM61-BT-DB AR-DM61-BT with pre-installed Dolby module
audio monitor audio
Marshall AR-AM4-BG-2 Analoge Audio Monitor
Voor ongecompliceerde analoge audiomonitoring biedt de Marshall AR-AM4-BG-2 een eenvoudige installatie en bediening, waardoor het een van de vriendelijkste audiomonitoren is die momenteel op de markt zijn. Met vier analoge stereo gebalanceerde XLR-ingangen maakt de AR-AM4-BG-2 het gemakkelijk om audiobronnen te controleren, zowel op de set als in de apparatuurruimte. Een RS-232 besturingspoort maakt het de juiste keuze voor geautomatiseerde systemen. Het 1HE-ontwerp zorgt ervoor dat het gemakkelijk in elke rack opstelling past, en de luidsprekers leveren genoeg "punch" om zelfs in de luidruchtigste serverruimtes gehoord te worden. De AR-AM4-BG-2 wordt geleverd met één 12V universele voeding.
Kijk hier voor het volledige programma bij Marshall Electronics en vraag bij ons om een prijsopgave.
Kijk hier voor een shortform prijsoverzicht
Merk en Trade namen voorbehouden aan de respectievelijke eigenaren
Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw
Levering na acceptatie schriftelijke bevestiging en leveringsvoorwaarden
Lines Broadcast B.V.
Wanraaij 4
6673 DN Andelst
Tel: 0488-421528
Email via contactpagina

Lines Broadcast BV
Wanraaij 4
6673 DN Andelst
Tel: 0488-421528
Email via contact pagina
Terug naar de inhoud